Ai un pic de incredere in el, aia nu e rusine crede-ma, pur si simplu nu te place .
In primul rand NU AI CUM SA FACI PE NIMENI SA TE PLACA.TOTUL VINE DE LA SINE.
In al doilea rand : un baiat ar recunoaste imediat daca ii place de o fata cand ea face primul pas, de ce te-ar minti? Poate testele tale sunt gresite poate baiatul place pe altcineva daca tot nu esti sigura mai intreaba-l odata si nu te astepta sa-ti sara in brate daca a zis odata ca nu te place.
Spun doar atat : Dragoste cu sila nu se face
Nu mai e nevoie sa mai zic nimic. Citatul spune totul. Daca il intelegi e ok.
Bye Bye :*
1. Este timid si nu vrea sa recunoasca.
2. Nu te place
3. Esti prea insistenta.
Oricare din variantele de sus sunt plauzibile.
Daca te-ar fi placut cu adevarat, nu ar fi ezitatat, stiind totodata ca si tu il placi. Sentimentele se impartasesc, si sa stii ca persoana pe care o placi te place si ea, te face sa o vrei mai mult nu sa te indepartezi si sa spui " nu imi placi". Nu stiu, adevarul doare uneori.
Marea mea problema e ca lumii ii place de fata baietoasa din mine(asta sunt eu)... dar el spune ca sunt ciudata prin felul meu de a fi
Bună, ai putea să vorbesti cu el pe facebook, mess etc. şi să vorbiţi deschis, iar la un moment dat să îl intrebi dacă te-ar vedea pe tine ca viitoare iubită sau o altfel de întrebare... S-au ai putea să îl întrebi dacă te place şi dacă zice că nu să incerci să afli de ce şi cam asa... Oricum dacă nu o să fiţi împreună nu uita că mai sunt băieţi poate chiar mai buni ca el .
Baftă, sper că te-am ajutat şi fundăăă
Inseamna ca e timid, tu continua sa i spui ca il placi si poate cine stie va prinde si el curaj sa iti marturiseasca asta
ALEXANDRA1356 întreabă: