II blochezi accesul la acele site-uri, pe computer sau tabelata ma refer, iar cu telefonul este foarte simplu: il iei la tine in camera si-l inchizi.
Da-i peste nas si roaga-l sa-si puna casti la video data viitoare. Sa opresti un adolescent din laba, e ca si cum ai incerca sa opresti un reactor nuclear cu o galetusa de apa. Nu ai ce sa-i faci, asa isi descarca el hormonii.
E o perioadă destul de grea cea cuprinsă între 14-18 ani când,, hormonii" clocotesc. Dar ca orice perioadă, va trece. Ma gândesc ca îți este aiurea că nu are prietenă sau că face gălăgie? Toate la timpul lor! Poți încerca să vorbești cu el. Să pună căștile.
Fereasca sfantul de ce am vazut, bai femeie si tu la varsta lui cine stie ce faceai, trebuie sa intelegem ca sunt total alte vremuri, incepand cu 13, 14 ani toti sunt asa
500 € pentru bilet de avion și o tavaleala la Amsterdam!
Poate găsește ceva ieftinache prin licee în România! Dar sa le ceara CI înainte de tavaleala sa NU îl " salte " gaborimea după ce se " răcorește "!
Tatăl lui! ar fi cel mai normal! și indicat să vorbescă cu el! Este ceva bărbătesc și absolut normal.
Nu consider nimic greșit în ce face. Cu toți am fost la vârsta lui este absolut normal!
Știu ca este păcat dar mai bine așa decât să meargă în alte locuri!
Mii de scuze darrio2007, din greseala am votat taman pe dos de cum doream sa-ti apreciez raspunsu, graba strica treaba Scuze!
Mai copilas, tu ai 14 anisori si minte de nici o culoare. ia o pauza de la TPU si pune mana serios pe carte, ca evaluarea nationala bate la usa.
AndrewTate7789 întreabă: