Se uita la tine destul de mult, te scoate afara atunci cand iese cu un grup dar, petrece timpul cel mai mult cu tine, iti acorda timp pentru chestiile tale personale, isi face timp pentru tine si incearca tot timpul sa te ia in brate dintr o gluma, incearca sa te atinga fara sa vrea si este mereu indreptata cu picioarele spre tine cand stati pe o banca, etc. Sunt mult mai multe dar, nu imi vin pe moment.Mai pe scurt fi atent sa vezi diferentele dintre tine si un prieten de al tau/al ei cand iesiti cu totii., asta daca vrei sa aflii singur. Daca nu vrei sa astepti o intrebi si dupa daca zice da, multa bafta Daca zice nu, mai bagi o fisa boss si mergi inainte.
Cand ma imprietensc cu o fata vorbesc cu ea si cand urmeaza pasul cel mare boom friendzone...:I nu mai pot face nimic. de 11 ani acelasi rezultat.
Și sigur îți va spune: Da, te plac! Vrei să fiu iubita ta?
1. Mai ales dacă e timidă, nu o să-ți spună că te iubește
2. Ele așteaptă ca băieții să se prindă că îi plac (de asta dau semnale subtile)
Eu nu prea le dau mare importanță, încerc să nu le dau totul pe tavă, le fac să tânjească după mine dacă vor mai mult de la mine, le las să "fiarbă" și să investească și ele într-o viitoare sau actuală relație și tot degeaba.
Nu mai sunt "femei" adică mature și să știe ce vor de la viață, există doar "fetițe" care doresc doar papițoi și nu știu mai nimic de capul lor (nu știu ce vor de la viața lor).
Și eu încerc de 23 de ani și același rezultat. Mai ales fete devin din ce în ce mai dificile de abordat și de mulțumit vreodată
Stai calmă că nici cu pițipoancele nu mă aleg. Știi de ce? Că nu-mi trebuie așa ceva )
Să nu uiți ceva, dragă Violleta: Dacă ești bun la suflet, vei fi călcat în picioare (mai ales de fete). Lumea uită un lucru făcut bun, dar unul rău nu-l uită niciodată!
Morala: Dacă ești sufletist, vei fi tratat ca ultimul jeg și vor profita toți de tine în ziua de azi! Știu din propria experiență (de multe ori am pățit)
Nu sunt misogin, îmi plac femeile, dar nu le suport pe alea false.
Mai bine singur decât cu o femeie care să-ți mănânce viața.
Dar ziceam că fetele preferă "bad boys" în ziua de azi, iar băieții buni sunt dați deoparte și marginalizați
Nici măcar nu merg în cluburi. Sorry
Asta e realitatea în care trăim în care se valorifică lucrul rău nu și cel bun. Plus că e logic că n-ai cum să găsești fete serioase în cluburi, deci e la mintea cocoșului
Și crede-mă, că le-am văzut pe toate în domeniul seducției.
Am fost dat deoparte de fete pentru că mă comportam frumos cu ele, le ajutam, înțelegeam etc. Și după ce m-am ars de multe ori, am prins experiență și nu mai pun botul la fandosite.
De aia e plină lumea de fete cu onlyfans, de fete bune la suflet ce sunt
Trăim în altă epocă, Violetta. E dureros, dar asta e. Nu mă mai miră nimic în ziua de azi. Valorile sunt îndepărtate, iar prostiile sunt promovate.
După tot fetele se plâng: "Vai, de ce nu găsesc un băiat serios?" - uite și răspunsul : logic, dacă dai cu piciorul la un băiat bun în detrimentul celui "bad boy" normal că o să suferi!
Unele fete chiar sunt ipocrite (asta nu înseamnă că sunt misogin), spun realitatea. Așa cum unii bărbați sunt ipocriți.
Că am trecut eu prin experiențe neplăcute, asta nu înseamnă că sunt misogin.
Așa dacă e s-o luăm, nici băieții nu mai sunt "bărbații de altădată", cei mai mulți niște păpuși "muppets" care umblă după niște ordinare în loc să caute fete serioase.
Aia e, abia e începutul. Lumea devine din ce în ce mai rea.
Ah, minunat. Interesant.
Felicitări pentru că ai și cetățenie australiană.
Spor în toate, numai bine
anonim_4396 întreabă:
Yousosweet întreabă:
Mario1996 întreabă: