| Ðσℓℓɴιηנα a întrebat:

Cum imi dau seama ca un baiat ma place? Am stat la ora de chimie langa cineva de care imi place si a zis o colega care se uita la noi ca amandoi ne-am inrosit... asta e un semn ca ma place?

9 răspunsuri:
| iulicika1414 a răspuns:

Mmm poti sa il cunosti dupa cum te priveste cind e relaxat.
incearca sa ii faci cu ochiul chiar sa intri in conversatie cu el si vezi atitudinele si reactiile lui in preajma ta.si iti vei da seama

| CupY a răspuns:

Da te place. Se vede din priviri. O sa deprinzi abilitatea de a-ti da seama odata cu vârsta. Felul în care se comportă cu tine, cum îți vorbește etc.

Succes!

| RobbiHH a răspuns:

Despre un baiat pai daca vrei sa stiim spune-ne cate ceva despre el sa ne dam seama poate este mai rusinos si nu vrea sa-ti zica cea te place sau poate nu ti-a spus nimic findca te uraste.

| SmileeSmokiezi a răspuns:

Daca sa inrosit dahappy mai date pe langa elsmug si vezi daca ce semne iti dahappy

| Ðσℓℓɴιηנα explică:

Pai am aflat ca ma placea ink din cls miki...da cand incerk s ma apropii d el zice ca cica are prietena.sh colegii il intreaba d prietenasa sh zice ca nu are. deci nu stiu ce s mai cred

| simpleBoy a răspuns:

Nu astepta,fiidnca nu o sa uiti dai seama prea repe. Fii indrazneata si du-te si intreaba-l. Dar, daca nu esti indrazneata o sa iti dai seama dupa felul in care se comporta cu tine, in jurul tau. Funda?

| Ðσℓℓɴιηנα explică (pentru RobbiHH):

Cateodat are apukaturi brutale (nu cu mine), cu mine vb frumos sh devine timid, ma inteleg bine cu maicasalaughing, stam aproape,... sper ca ti-am raspuns intr-un fel big grin

| blastinshadow a răspuns:

Vorbeste mai mult cu el, vezi daca se mai intampla la fel. Observa-i gesturile, miscarile si ai sa-ti dai seama.Succes!

| RobbiHH a răspuns:

INseamna ca te placehappy