| justagirl21 a întrebat:

Cum imi dau seama ca un baiat ma place? este cu un an mai mare decat mine si vine tot timpul la noi in clasa,sta de vb cu baietii si cu cateva fete(probabil amice de-a lui), cu mine nu ca nu ne cunoastem, insa de multe ori observ ca se uita la mine dar fara sa-mi zambeasca.Asta se intampla de fiecare data cand vine in clasa.Sincer nu cred ca ii place de mine,deoarece nu sunt nici eu nu stiu ce frumusete, probabil se uita la prietena mea, mai stii? oricum sunt doar curioasa...va rog fara raspunsuri grosolane chiar nu am nevoie. Vreau o parere sincera. Dau funda, logic
pupici!

Răspuns Câştigător
| stroegeorgi a răspuns:

Eu cred ca baiatul acela e foarte misterios. Daca tu il placi, imprieteneste-te cu el si afla cat mai multe. Daca intre timp nu se intampla nimic, inseamna ca nu-i place de tine, inseamna ca ii place de prietena ta, daca sunt prieteni.n-am putut sa-ti dau alt raspuns deoarece n-am inteles partea "mai stii"

1 răspuns:
| justagirl21 explică (pentru stroegeorgi):

Prietena mea nu-l cunoaste, si in legatura cu "mai stii"de mai sus, am vrut sa zic ca s-ar putea s-o placa pe ea si nu pe mine. Sper ca ai inteles acum si poate ca ai dreptate happy