Buna scumpo.noi fetele suntem de multe ori foarte nesigure,dar daca stam sa analizam comportamentul unui baiat ne putem da seama daca ne place sau nu. daca el se comporta frumos,iti zambeste, vorbeste frumos si te priveste mai mereu, el te place.este primul semn. sper ca te-am ajutat.te pup
Observi dupa cum este el cu tine, si daca e prietenu tau deja cred ca te place
Daca iti e prieten nu e ineaparat sa te placa. Poate te place doar ca prietena si are multa incredere in tine(ma refer la ce ti s-a scris mai jos).Nu pot sa iti dau mari sfaturi dar din propria experienta(si eu am un prieten si am incercat sa aflu daca ma place)consider ca trebuie sa il intrebi ce parere are despre tine si cum te vede.e baiat si nu poate tine prea mult(se da de gol) Nu e nevoie sa iti fie jena sa ii zici daca tot spui ca ti-e prieten.gandeste-te ca intrebi un coleg de tema la mate si nu e nevoie sa imi fie jena! sper ca te-am ajutat!
Te intalnesti de mai multe ori cu el, daca iti da atentie inseamna ca te place, daca nu inseamna ca ori nu te place, ori este timid si in cele mai multe cazuri baietii sunt timizi.
Cred ca isi pot da seama rapid fetele daca baiatul este timid sau nu
nicoleee30 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: