Intreaba-l! Vorbeste cu el si incearca sa ii dai de inteles ca il placi (daca il placi, ca asta dai de inteles prin aceasta intrebare) si vezi cum reactioneaza. Dar ar trebui sa il intrebi direct. Cunoscandu-va de un an, ma gandesc ca ati vorbit destul de mult. :*
Buna! depinde de reactiile, de comportamentul si limbajul lui atunci cand esti in preajma lui!
Pai daca iti face apropouri, daca flirteaza cu tine (cel putin mai des decat cu altele), daca te face sa razi si daca rade si el cu tine, daca petreceti mult timp impreuna, dar daca el stia ca-l placi de 1 an si nu a facut nimic. crede-ma ca nu ai sanse, am patit-o, poate te considera doar prietena! Daca tu simti cu adevarat ca te place, intreaba-l si gata! Nu moare nimeni! Sau daca vrei sa te complici, zi-i ca o prietena ta de ex, il place, si ca (prietena) seamana cu tine, si vezi ce zice , nu-l lasa sa scape pana nu spune daca tu-i pari simpatica sau nu, daca zice da, e clar ca te place, dar daca stia, cum am spus, poate te vede doar ca o prietena buna! Succes :*! Fundaaa?
Pai voi ati devenit prieteni si apoi a inceput sa-ti placa de el? Sau il cunosti, adica doar colegi sau cum? Depinde in fiecare situatie. daca sunteti prieteni, incearca sa te apropii din ce in ce mai mult de el, cine stie ce ai sa mai afli, iar pana la urma, fa-ti curaj si spune-i ca-l placi! Fiecare om isi manifesta diferit iubirea fata de o persoana, si daca stii ce zodie este, citeste putin despre atitudinea lui, nici eu nu credeam in zodii, dar unele lucruri sunt chiar adevarate! Succes! Funda, plz?
catyaida întreabă: