Te duci la ea si te judeci singur!
In fata ei.
Spui despre tine exact ceea ce meriti,ca nu e normal ceea ce ai facut,ca ai jignit-o si realizezi asta,ca habar nu ai cum sa indraznesti sa-i ceri ultima sansa dar nici nu stii cum o sa-ti continui viata fara ea,exact cum ne spui si noua aici!
Cu alte cuvinte,dragul meu,iti pui si pamant in cap,numai sa te ierte!
Daca o vezi doar vineri,stai si gandeste-te ce si cum ii spui,va trebui sa o convingi,pentru ca altfel,alta sansa s-o vezi n-o sa-ti mai dea!
Flori,UNA,cadou,orice si sa fii sincer!
Bafta!
Ti-o doresc din suflet, m-a afectat mult durerea si disperarea ta!
Hai, curaj!
Sincer,te inteleg perfect.Cam in aceeasi situatie am fost si eu nu de mult.Pai.faza`i ca mereu apreciem persoanele iubite dupa ce le pierdem. Nu stiu,promite`i ca nu ai sa o mai jignesti si chestii de genul,demonstreaza`i ca e este cea mai speciale, ofera`i flori, fa`o sa se simta importanta.
Pai daca o iubeai asa de mult nu tipai si nu o jigneai, dude. Pune-te tu in locul ei si vezi cum ai reactiona. Orice actiune are si o consecinta iar daca tu o jignesti ce pretentii ai de la ea sa se impace cu tine?
Mergi la ea, cumpara-i niste flori, cere-i iertare si promite-i ca te vei schimba (aka sa-ti mai dea o sansa); daca zice "nu" mergi mai departe caci dragoste cu sila nu se poate.
Ai tipat la ea, ai jignit-o si spui ca o iubesti enorm.cati ani tu? pai nici sa ridici tomul la ea nu ar trebui tocmai ca sa nu o superi.eu nu cred ca o iubesti ci doar simti nevoia sa o ai langa tine pentru siguranta pe care ea ti-o da.tu stii ca te iubeste si iti convine sa ai pe cineva alaturi mereu, care sa te suporte, sa tina la tine.Dar tu in schimb o rasplatesti cu un comportament de tot rahatul.Asta nu e iubire.nu am nici un sfat decat acela de a o lasa in pace.nu iti mai bate joc de ea, cu amagiri si promisiuni daca tu ai facut-o sa se simta prost de atatea ori.Las-o sa fie fericita merita un baiat mai bun decat tine.stiu ca nu iti convine ce iti spun dar nu o meriti
Hei celei care iai dar coronita nu te invata chiar bine tu trebuie sa zici cea ce simnti nu sa iti pregatesti discurs
Daca tipi ca un animal si o jignesti crezi ca o sa se mai intoarca la tine? Din partea mea nu cred ca mai ai nici o sansa si imi doresc sa nu te ierte ca sa va invatati cum sa va comportati cu o fata cretinilor.Ce este femeia pentru tine? un obiect? Sper sa nu te ierte si sa te dai cu capu de pereti ANIMALULE
Esti un animal o bruta dupa ce o jignesti si tipi la ea mai ai tupeul sa ii mai ceri si iertare si te astepti ca ea sa te ierte.Mi-as dori sa nu te mai ierte ca sa va invatati o data minte ca femeia nu este un obiect. Animalule