Fetei ii place sa fie cucerita si se lasa greu...frumos...daca tii sa o cuceresti trebuie sa stii ce fel e ea, ce ii place... daca e romantica poti sa ii dai o floare sau un biletel cu cateva versuri...complimentele merg iarasi... daca e mai pretentioasa invit-o la un suc in oras... daca e mai 'cu invatatura' du-o la teatru...si bv ca ai incercat sa fii tu insuti... e bine...
O poti impresiona afland ce ii place ei, punand accent pe fiecare lucru in parte, dar intotdeauna sa fi tu insuti!
Prin felul tau unic de a fi
nu trebuie sa te prefaci sau sa fi 'plin de impresi' -sa i spunem asa -atunci cand esti in public
zambeste, fi comunicativ, nu fi (prea)timid fi deschis la provocari noi...prin felul tau de a fi vei reusi sa impresionezi cu siguranta pe cineva...succes
@vivi
Scuze,@YoSeBby dar eu la 12 ani invatam pe altii cum sa cucereasca o fata...am avut 2 prietene la 12 ani, prin felul meu obisnuit de a fi...lasa fetele si apuca-te de carte.Ai timp toata viata pentru fete.
O declaratie de dragoste in fata ei cu un buchet mare de flori, apoi o cina romantica doar voi doi in separeul unui restaurant placut de aman2, cu o muzica ambientala, un vin rosu, betisoare aromate, capsuni cu frisca si multe multe petale de trandafir pe jos... Asa poate ai cuceri-o dar eu unul cred (cel putin in cazul meu) ca nu merita efortul.
De ce zic asta... pai din moment ce nu te place pentru ceea ce esti in viata de zi cu zi si te va place pentru ceva ceea ce nu mereu esti... mai bine iti vezi de treaba. Bye bye
Se vede prea bagata in seama, asa eram si eu la varsata voastra, roiau baietii in jurul meu, dar eu nimic, tocmai de aia, intotdeauna mi-au placut paieii care au stiut ce vor. sfat nu o mai baga atat in seama, daca vrea cu aevarat sa fie cu tine vei vedea cum te cauta. niciodata nu da gres
Fetele adora tot ce este legat de romantism, fi romantic, fa-i complimente, spune-i ca iti place, n-ar strica sai daruesti niste flori, cel mai bun variant sint trandafirii,
Si daca te simpatizeaza cu siguranta va fi faricita,
Succes tie!
Fetelor nu prea le place cand baietii sunt foarte insistenti. in primul rand incearca sa fi prietenul ei (amic) si dupa aia vezi cum decurg lucrurile. Bafta!
Ca ai 12 ani cred ca cel mai bine e sa ii cumperi niste flori. Ai incredere in tine, fi calm, relaxat, energetic si cu simtul umorului.
Din cate am inteles ai 12 ani... la varsta asta e normal sa-ti placa de o fata. mai inati daca vrei sa fii cu o fata afla tot ce poti despre ea. de exemplu: hobby, despre familie, preferinte, si cu ocazia asta afli daca te potriveste cu ea. in al doilea rand arata-i ca iti pasa de ea. intreab-o cum i-a mers ziua, chestii de astea. probabil la iti place o colega din clasa nu? atunci nu o ignora vorbind cu altii si pe ea sa nu o bagi in seama, stai cu ea, ajut-o cu cate ceva, dar nu te oferi sa-i faci temele pentru ca ei ii sugereaza ca ai facut-o proasta. nu ca invatatul si temele cuceresti fete.
Nu fi instistent... adica daca ai vazut-o si ti-a placut nu te repezi la ea pentru ca te intimidezi si strici totul. incepe cu ceva simplu, de exemplu eu cand vad o fata in oras undeva unde eu beau un suc ceva si imi place de ea, ma indrept spre ea, calm, nu fi stresat si nu te uita fix la ea, si cand ajung la ea ii spun doar: "Buna, am vrut doar sa-ti spun ca esti frumoasa. sa ai o zi buna" si de fiecare data fata respectiva ori a venit dupa mine ori m-a chemat sa stau cu ea.
si cel mai important lucru daca iti spune nu si nu ii place de tine nu te supara. nu e singura fata din lume. ai doar 12 ani.
aa si inca ceva. afla de la inceput ce fire e: daca ii plac florile, ii dai flori, dar nici prea multe ca strica. daca nu ii plac florile sa nu vii in viata ta cu flori la ea ca iti da in cap cu ele. cumparai un lantisor frumos.
Mario1996 întreabă: