Mai depinde si de tipul de fata...ca daca e de aiai fitoasa o sa ai asanse la ia doar daca te alsa sau vrea si ia
Sas nu te dai mare de fata cu ea si eu am 12 ani, yoseby o scoti in oras sau la film si dupai vn de la sine vezi ce faci
Ma ajuca cineva si pe mine? Am cunoscut o fata din clasa mea acum sa muata si imi place de ea si stiu unde locuieste am fosti si pe lea ea ii cunosc familia stu ce flori ii plac ce culoare ii palce.
de cate ori mi-a cerut 1...3 lei in prumut i-am dat si i-am zis ca nu trebuie sa mi dea inapoi.
Cum sa ii spun ca imi place de ia?
Toata lumea zice "sa o chemi la suc sau ceva de genu" dar nu e corect, chiar daca ai 11-12-13-14 ani nu poti face asa ceva,doar esti mic,cel mai simplus te duci la ea cu un trandafir si o intrebi daca vrea sa fie cu tine, daca e interesata zice"ma mai gandesc" daca nu te place zice"nu nu am nevoie "daca te place zice"da as vrea", incercati sa vedeti daca merge,
Eu am incercat pana acum in felul urmator Incercam sa ii devin prieten apropiat iar dupa aia ii spuneam ca imi place de ea. Dar nu merge mereu, depinde de ce fel de fata e
Dupa ce le spuneam ca imi place de ea, isi schimba comportamentul. De exemplu: inainte daca o invitam la cofetarie, venea. Acuma nu mai vine... si alte chestii de genu. O sa iti vorbeasca altfel, o sa te mai ignore... Eu prefer sa fac asa. Ma imprietenesc bine cu ea, si pe urma, dupa ce am petrecut mult timp impreuna si suntm amandoi siguri ca ne placem, atunci e momentul. Acuma depinde si de ce gen de fata e
Skadred are dreptate mie mi-a mers si am 9 dar dupa-aceea nu a mai
mers.Trebuie sa incerci ceva nou in fiecare zi.
Mario1996 întreabă: