Se vede prea bagata in seama, asa eram si eu la varsata voastra, roiau baietii in jurul meu, dar eu nimic, tocmai de aia, intotdeauna mi-au placut paieii care au stiut ce vor. sfat nu o mai baga atat in seama, daca vrea cu aevarat sa fie cu tine vei vedea cum te cauta. niciodata nu da gres
O poti impresiona afland ce ii place ei, punand accent pe fiecare lucru in parte, dar intotdeauna sa fi tu insuti!
O declaratie de dragoste in fata ei cu un buchet mare de flori, apoi o cina romantica doar voi doi in separeul unui restaurant placut de aman2, cu o muzica ambientala, un vin rosu, betisoare aromate, capsuni cu frisca si multe multe petale de trandafir pe jos... Asa poate ai cuceri-o dar eu unul cred (cel putin in cazul meu) ca nu merita efortul.
De ce zic asta... pai din moment ce nu te place pentru ceea ce esti in viata de zi cu zi si te va place pentru ceva ceea ce nu mereu esti... mai bine iti vezi de treaba. Bye bye
Fetei ii place sa fie cucerita si se lasa greu...frumos...daca tii sa o cuceresti trebuie sa stii ce fel e ea, ce ii place... daca e romantica poti sa ii dai o floare sau un biletel cu cateva versuri...complimentele merg iarasi... daca e mai pretentioasa invit-o la un suc in oras... daca e mai 'cu invatatura' du-o la teatru...si bv ca ai incercat sa fii tu insuti... e bine...
Prin felul tau unic de a fi
nu trebuie sa te prefaci sau sa fi 'plin de impresi' -sa i spunem asa -atunci cand esti in public
zambeste, fi comunicativ, nu fi (prea)timid fi deschis la provocari noi...prin felul tau de a fi vei reusi sa impresionezi cu siguranta pe cineva...succes
@vivi
Scuze,@YoSeBby dar eu la 12 ani invatam pe altii cum sa cucereasca o fata...am avut 2 prietene la 12 ani, prin felul meu obisnuit de a fi...lasa fetele si apuca-te de carte.Ai timp toata viata pentru fete.
Fetelor nu prea le place cand baietii sunt foarte insistenti. in primul rand incearca sa fi prietenul ei (amic) si dupa aia vezi cum decurg lucrurile. Bafta!
Ca ai 12 ani cred ca cel mai bine e sa ii cumperi niste flori. Ai incredere in tine, fi calm, relaxat, energetic si cu simtul umorului.
Skadred are dreptate mie mi-a mers si am 9 dar dupa-aceea nu a mai
mers.Trebuie sa incerci ceva nou in fiecare zi.
Mario1996 întreabă: