| YoSeBbY a întrebat:

Cum impresionez o fata? am incercat sa fiu eu insami dar nu a mers a zis ca daca as incerca mai mult... si nu stiu ce sa mai incerc

Răspuns Câştigător
| Skadred a răspuns:

Fii mereu siigur pe tine si fii tupeist in limita politetiiwinking

46 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Se vede prea bagata in seama, asa eram si eu la varsata voastra, roiau baietii in jurul meu, dar eu nimic, tocmai de aia, intotdeauna mi-au placut paieii care au stiut ce vor. sfat nu o mai baga atat in seama, daca vrea cu aevarat sa fie cu tine vei vedea cum te cauta. niciodata nu da gres happy

| liz23 a răspuns:

O poti impresiona afland ce ii place ei, punand accent pe fiecare lucru in parte, dar intotdeauna sa fi tu insuti!

| zeeeeeex a răspuns:

O declaratie de dragoste in fata ei cu un buchet mare de flori, apoi o cina romantica doar voi doi in separeul unui restaurant placut de aman2, cu o muzica ambientala, un vin rosu, betisoare aromate, capsuni cu frisca si multe multe petale de trandafir pe jos... Asa poate ai cuceri-o dar eu unul cred (cel putin in cazul meu) ca nu merita efortul.

De ce zic asta... pai din moment ce nu te place pentru ceea ce esti in viata de zi cu zi si te va place pentru ceva ceea ce nu mereu esti... mai bine iti vezi de treaba. Bye bye

| Artemiss a răspuns:

Fetei ii place sa fie cucerita si se lasa greu...frumos...daca tii sa o cuceresti trebuie sa stii ce fel e ea, ce ii place... daca e romantica poti sa ii dai o floare sau un biletel cu cateva versuri...complimentele merg iarasi... daca e mai pretentioasa invit-o la un suc in oras... daca e mai 'cu invatatura' du-o la teatru...si bv ca ai incercat sa fii tu insuti... e bine...

| ViVi a răspuns:

Prin felul tau unic de a fi

nu trebuie sa te prefaci sau sa fi 'plin de impresi' -sa i spunem asa -atunci cand esti in public

zambeste, fi comunicativ, nu fi (prea)timid fi deschis la provocari noi...prin felul tau de a fi vei reusi sa impresionezi cu siguranta pe cineva...succeslove strucklove struck

@vivi

| sTeFaN. a răspuns:

Scuze,@YoSeBby dar eu la 12 ani invatam pe altii cum sa cucereasca o fatalaughing...am avut 2 prietene la 12 ani, prin felul meu obisnuit de a fi...lasa fetele si apuca-te de carte.Ai timp toata viata pentru fete.

| g_7133 a răspuns:

Fetelor nu prea le place cand baietii sunt foarte insistenti. in primul rand incearca sa fi prietenul ei (amic) si dupa aia vezi cum decurg lucrurilewinking. Bafta!

| hanry a răspuns:

Cam in aceeasi situatie

| al3cse a răspuns:

Ca ai 12 ani cred ca cel mai bine e sa ii cumperi niste flori. Ai incredere in tine, fi calm, relaxat, energetic si cu simtul umorului.

| YoSeBbY explică:

App am uitat sa va mentonez ca am doar 12 ani deci ziceti-mi cv ce pot face

| ardei795 a răspuns:

Skadred are dreptate mie mi-a mers si am 9 dar dupa-aceea nu a mai
mers.Trebuie sa incerci ceva nou in fiecare zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un trandafir rezolva tot, cumpara-i o floricica, asteapt-o cand iese de la ore.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrea prea multe fata astalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa o inviti in parca undv si acolo sa fiti singuri si sa ai ceva sa ii dai si o sa mearga ca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt indragostit de o fata si fac fel si fel de lucruri mi-am spart si capu si tot n-a mers! plz ce fac ziceti-mi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fraere zii ca o placi si dupa intreab-o dc vrea sa se combine cu tine daca nu vrea nu are rost sa mai incerci :d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Man eu am 12 si mor dupa o tipa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da trebuie doar sa fii haios si te va placea

cata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am intels ca tu ai 12 ani da fata pe care tu o placi cati ani are?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invito undeva si totul vine de la sine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt alin si am 11 ani si cum so impresionez pe prietena mea
?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreab-o direct nu fi ratat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu tot la fel dar a zis ca sa mai incer

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu tot am 12 ani i-am zis ca o plac m-a facut bou rolling on the floor dp i-am mai zis odata a zis cas nebun maine ma duc cu flori la ea poate o mai imbunez un pic happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa ii dai o ciocolata si straduite sa fii chipes:imbracate adecvat, date cu un parfum frumos.Svei vedea ca vei reusi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da incearca sa fii sensibil sai sc o poezie sau ofloare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca rei iti spun
eu incerc asta cu fete de la 5 ani si mereu mi-a iesit
depinde daca e mai mica sau mai mare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii tu insati fa musti si date mare sa va indragosti de tine asa am facut eu vei avea o iubita beton