anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum intreb o fata daca vrea sa fie prietena mea, stiind ca ea nu are prieten...
Adica ce ii spun? Cum o intreb? Si apare si frica asta: daca zice "nu" atunci o sa-mi fie rusine sa mai dau ochii cu ea...si probabil o sa rada de mine de acum in colo... Si cum sa fac, sa fiu cumva mai "finut"?!?

Răspuns Câştigător
| abis a răspuns:

Hai sa zicem ca o intrebi si zice nu, iar tie o sa iti fie rusine sa mai dai ochii cu ea... Dar exista si alternativa sa spuna da. Si atunci o sa ti se para ca l-ai inhatat pe Dumnezeu de un picior... Avand in vedere ce risti sa pierzi si ce risti sa castigi, tu ce parere ai, merita sa iti asumi riscul sau nu?

Gandeste-te ca altii la varsta ta erau imparati si cucereau lumea... Si tie ti-e frica sa nu spuna "nu" o fata pe care o placi... Hai capul sus, fii barbat in toata firea! happy

15 răspunsuri:
| fzcsm a răspuns:

Mergi la ea, o iei dupa umar si ii zicibig grinraga...esti foarte frumoasa, te iubesc si vreau sa fim impreuna! Daca zice nu, nu trebuie sa iti fie rusine, iar daca zice da norocul tau.Succes! Mie asa mi-a mers cu o fata cu care credeam ca nu prea am sanse.Succes!

| zemantex a răspuns:

Scrie-i un biletel de dragoste in care-ti marturisesti gandurile. semneaza-l cu alt nume si da-il spunandu-i ca un admirator de-al ei te-a rugat sa-i faci acest serviciu si ca asteapta raspuns (tot prin tine, evident) vezi cum reactioneaza. fi discret si misterios.

| www a răspuns:

O saruti.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Si eu as merge tot pe varianta cu sarutatul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Invito la un suc si incepe sa vb despr e hoobyuri di la sfarsit intreab-o si ast a happy sau o poti invita in parc happy

| Zuzumic_4531 a răspuns:

Mama cum sa rada de u? Doar daac e mai mare ca u cu 10 ani big grin Deci In primul rand sa nu ii zici nikiodat unei fete din priam te iubesc e cea mai mare greseala facuta...ai putea sa o inviti pe la un suc
daca nu acepta insisty
va intalniti o data
apoipoate ar trebui sa va mai intaniti o data.si apoi ii zici.sty eu te plac si mear placea sa fim impreuna. u ai vrea? simplu... si daca te repinge asta e nexttttttt

| Rivas a răspuns:

Hmmm... "Provoacă" o întîlnire nevinovată cu propriile puteri ("Tu y eu a la fiesta toda la noche") sau ieșiți cu gașca, complimenteaz-o pentru felul în care arată, stai cu ochii pe ea (va observa), găsești un moment cu ceva spațiu între voi și restul lumii (pe o banca sau la o cola zero) și împuști întrebarea întrebătoare. Asta poate suna cam așa (afirmație+întrebare): îmi face placere compania ta, ce-ar fi dacă am mai ieși impreună?
O să ieșiți, ceva normal, ai putea să iei o floare după ce în prealabil ai aflat care îi place și... o întrebi direct. Dacă nu ai chef să te mai joci de-a întâlnirea care vă va face plăcere, sari peste. Chiar dacă ar zice nu, din cauza timidității sau nu știu ce alt motiv, continuă să-i zâmbești de fiecare data când vă vedeți. Succes!

| ALY_2447 a răspuns:

Ciao yahoo sunt alina uite amica ta daca nu are prieten intr-o seara o poti invita la un suc o cafea la o plimbare in parc in club unde vrei tu discutati amical despre orice si oricine dar nu ii da de tnteles ca esti copt de ea fii gentil si simpatic la sfarsitul serii insoteste-o acasa si la despaetire da-i un pupic pe obraz daca fata este interesate va lua ea initiativa si te va saruta sau iti va da de inteles ca vrea sa fie sarutata si chiar daca nu o va face adica daca nu ii placi nu iti va rade in fata va considera ca ati facut o plimbare si atata tot trebuie sa ai incredere in tine si atata tot iti urez mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dai un sut"D
nu acum serios observai comportamentul si vezi cei place sa faca cu cine ii place sa umble ce fel de baiatii iii plac si arata-i ce fel de barbat esti hai fi curajos daca zice nu mai incearca ii zici ca itio pare rau ca nu stiu ce hai k vezi u bafta a si daca zice a 2 oara nu e clar! dai un sunt in fund sa zboare trei metri

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai... te duci la ea presupunand ca stai fata in fata o saruti si ii zici vrei sa fi prietena mea ...eu te plac foarte mult... sivezi ce spune 90% spun da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Care ma poate ajuta...am fost cu o fata si a vrut sa ne despartim iar acum vreau ca sa o intreb daca vrea sa fie cu mine ajutati-ma plsss. ce sa ii zic?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt seful banilor si vreau o priet

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai daca stii sigur ca fata aia te place atunci nai probleme... da daca nu atunci eu zic s-o intrebi... ori da ori nu

| Adi01234 a răspuns (pentru abis):

Foarte bun raspunsul

| ricodelocrom a răspuns (pentru abis):

Mie mi-a spus nu! ce sa fac?