Asta pentru ca mereu se intampla asa intre facebook si realitate. Semnele sunt multe, de la un simplu zambet, priviri insistente si crede-ma, el e asa pentru ca e mai panicat probabil decat tine... Propune-i pe facebook ca maine sa stati impreuna o pauza, sa vina la tine... sau daca esti la facultate, o ora sa mergeti sa stati aiurea amandoi. Sigur se rupe rutina atunci Mult noroc
Noi ne-am cunoscut pe fb -_- dar invatam la aceeasi scoala. Si recent mi-a zis ca [,] cand ne-am cunoscut el ma placea dar acum nu stiu... Rareori ne vorbim pe la scoala prin pauze uneori si cand termina el orele . In rest conversatii nesfarsite pe mess si fb. Nu stiu ce sa cred
Mereu mi-a zis dacă am ceva de spus să îi zic în față dar nu mă pot duce la el să îi spun :" Heii stii...te iubesc."
Pe langa asta Sigur nu iubesti, simti o mare mare placere pentru el, psihica, nu doar fizica, d-asta simti ca e iubire, dar probabil nu e. Dar asta nu conteaza, daca deja a zis ca te-a placut, poti sa te legi de asta cand va intalniti, sa-i zici, si acum ma mai placi sau doar te prefaci? Daca raspunde, da normal ca te plac, spune-i si ce te retine? De acolo trebuie sa iasa un sarut neaparat Daca zice nu, spune-i de ce mai vorbesti cu mine? bine atunci ramanem prieteni... Daca vrea mai mult, atunci o sa spuna, daca nu vrea, mergi mai departe
Mersi
Ascunsi de dupa calculator, multi baieti devin zmei, iar afara se dovedesc adevarati mormoloci. Ce sa faci cu un asemenea specimen?