| Anonimamc a întrebat:

Cum iti dai seama ca un baiat te place? cateva semne,mai detaliate daca se poate. Funda.
Noi vorbim numai pe fb, mess etc. dabia daca ne zicem un "buna"... Nu stiu ce sa zic...

Răspuns Câştigător
| AdevărulGolGoluţ a răspuns:

Asta pentru ca mereu se intampla asa intre facebook si realitate. Semnele sunt multe, de la un simplu zambet, priviri insistente si crede-ma, el e asa pentru ca e mai panicat probabil decat tine... Propune-i pe facebook ca maine sa stati impreuna o pauza, sa vina la tine... sau daca esti la facultate, o ora sa mergeti sa stati aiurea amandoi. Sigur se rupe rutina atunci big grin Mult noroc happy

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ascunsi de dupa calculator, multi baieti devin zmei, iar afara se dovedesc adevarati mormoloci. Ce sa faci cu un asemenea specimen?

| Anonimamc explică (pentru AdevărulGolGoluţ):

Noi ne-am cunoscut pe fb -_- dar invatam la aceeasi scoala. Si recent mi-a zis ca [,] cand ne-am cunoscut el ma placea dar acum nu stiu... Rareori ne vorbim pe la scoala prin pauze uneori si cand termina el orele straight face. In rest conversatii nesfarsite pe mess si fb. happy Nu stiu ce sa cred

Mereu mi-a zis dacă am ceva de spus să îi zic în față dar nu mă pot duce la el să îi spun :" Heii stii...te iubesc." laughing straight face

| AdevărulGolGoluţ a răspuns (pentru Anonimamc):

Pe langa asta laughing Sigur nu iubesti, simti o mare mare placere pentru el, psihica, nu doar fizica, d-asta simti ca e iubire, dar probabil nu e. Dar asta nu conteaza, daca deja a zis ca te-a placut, poti sa te legi de asta cand va intalniti, sa-i zici, si acum ma mai placi sau doar te prefaci? Daca raspunde, da normal ca te plac, spune-i si ce te retine? De acolo trebuie sa iasa un sarut neaparat laughing Daca zice nu, spune-i de ce mai vorbesti cu mine? waiting bine atunci ramanem prieteni... Daca vrea mai mult, atunci o sa spuna, daca nu vrea, mergi mai departe happy

Mersiwinking