Unei fete, de obicei ii place un baiat hotarat, care stie ce vrea. Eu zic sa intri in vorba cu ea, si printre altele intreab-o daca nu ar vrea sa mearga la o plimbare cu tine, si asa din vorba in vorba spune-i, ca ti se pare o fata foarte simpatica, si ca o placi mult. Atunci ea, iti va multumi, si pote te va complimenta si ea, atunci in acest caz vei sti sigur daca te place. Daca este o fire mai timida asa, atunci o poti intreba tu, daca nu i-ar placea sa va cunoasteti mai bine, si poate va fi ceva mai mult decat prietenie intre voi. Asta este singurul mod in care poti afla, cel putin la varsta voastra .
Succes!
Ai 12 ani nu îți trebuiesc cuceriri ție la vârsta asta... ai nevoie de o amică nimic mai mult.
Pai de multe ori nu prea iti dai seama... insa principalele semne ar putea fi privirea, atunci cand te cauta cu privirea cand va aflati in aceeasi incapere, nu stiu... acum depinde si de personalitatea ei, se poate sau nu sa incerce sa se bage in seama cu tine, de multe ori fetele se poarta distant, ba chiar ignora persoana pe care o plac tocmai ca sa nu si dea in vileag sentimentele. nu crezi ca mai bine ar fi sa te apropii de ea, sa deveniti prieteni si sa aflii chiar de la ea ce simte ( sau nu simte ) pentru tine?
Daca e o fata mai indrazneata se da la tine de exemplu sare la tine in brate te saruta pe obraza kesti de genu dai si tu dupa ea fa ce face si ea daca e una mai timida si o cunosti de mult spune-i ca ii place (cand sunteti fata in fata singuri).
Toti baietii vor fete. Stai la coada, se dau bonuri in functie de varsta. Copii nu au acces.
Sincer chiar aveti dreptate si stiam ca asta veti raspunde. dar ea e diferita de restul fetelor adica pe mine incearsa sa ma fac geloss din or cee si nu suport asta eu i-am spus ca o plac dar chiar am itrebat daca vrea sa ne cunoastem mai bine si nu a raspuns nimic.
Copile ce nu înțelegi ai 12 ani nu ai 16 nu ai 17 sau 20 ca să te i-a careva în serios. Ești un copil, doi la mână și ea e un copil la vârsta aia ce vrei acum. Singura relație pe care o puteți avea este aceea de amici! Nimic mai mult, fără pupături, fără pipăieli, înțelege la vârsta voastra nu aveți ce face! Voi nu vă iubiți părinții, nu știți ce este aceea dragoste de mamă sau de tată și vorbiți de relații de altceva mai mult, nu se poate așa ceva ai 12 ani! Înțelege treaba asta!
Las-o baltă nu mori, ține legătura cu ea peste alți 4-5 ani vă cuplați și vorbiți. Fiți buni prieteni ajutați-vă reciproc, sprijin-o de acum de mică dacă chiar o placi și mai târziu nu se știe. Las-o baltă la 12 ani!
Eu nu stiu foarte bine, dar si eu am aproape aceeasi problema, dar uite cateva semne:
1.Rade la glumele tale(mie mi-a mers)
2.Cand va uitati fata in fata ea de obicei rade(mi-a mers da de mai putine ori)
3.Mai zicea intr-un blog ca trebuie s-o gadili dar cred ca nu e frumos(deci nu fa asat ca nici eu nu am facut-o)
4.Scoate-o prin parc si iai cava, suc sau ce vrea(asta am facut)
5. Daca e timida se uita la tine si cand intorci capul ea se uita in alta parte...
6. Uneori se spioneaza dar uitete atent cu coada ochiului
Iar acum daca vrei sa o cuceresti:
Intai vorbeste cu ea cand nu sunt prieteni prin apropiere, sa nu creada ca esti un grupul prietenilor
1. Vorbeste cu ea si afla cine e si dupa vezi daca chiar iti place de ea
2. Ajuta la lucruri marunte:sa ii cari ceva orice.
3.Sa ai grija de ea sau sa ii se para asta
4.Nu te da mare in fata eu
5.Fi mai romantic cat poti tu de mult cand esti cu ea
6.Sa nu o dai in bara...
7.Sa o asculti
DAR CEL MAI IMPORTANT LUCRU:CAND PLANGE SAU ESTE SUPARATA SA II FI APROAPE SA NU FI INDIFERENT SA O INTREBI CE ARE, SI SA SE CALMEZE SA O APERI OARECUM
Sper ca te-am ajutat
Toata lumea vrea o prietena sau un prieten nu conteaza varsta sau inltimea... Iar la randul fetelor...Toate vor baieti. Nu ma intereseaza cati ani ai sau dupa sa te dai mare ca esti mai destept, eu sunt un copil dar macar cred ce spun
Si saracu baiat vroia si el o prietena nu o partida de sex, poate el e copil dar are dreptul la o prietena sau un sarut macar...A da si tu consideri fetele ca pe niste bonuri? Adica gata faci 15 16 17 18 ani si primeste o prietena ca si cadou? Interesant oricum.
Anonim519 întreabă: