Prin atentia pe care ti-o acorda. Trebuie sa iti vorbeasca frumos, sa te bage in seama, sa se uite la tine, sa faca anumite gesturi care sa iti demonstreze ca te place (sa te cheme afara, saaa iti dea temele, sa-ti faca cu ochiul etc.).
Ceau
depinde de comportamentul fiecaruia
unii vor sa atraga atentia si nu reusesc si par niste prostovani
altii intra in vorba cu tine si se baga aiurea in seama
altii iti iniva privirea ca tu sa nu'ti dai seama ca el te place(timiditatea asta...)
Iti dai seama daca unui baiat ii place de tine daca iti spune asta. LoL...
Daca nu are curajul sa ti-o spuna (macar pe net, unde se mai elibereaza c8chii si spun ceea ce nu prea spun fata in fata) va pune pe cineva sa te anunte, va fi mereu interesat de tine, oricand ar vrea sa fie in prezenta ta si oricand are sansa de a vorbi cu tine o face.
Daca nu a facut asta iar tu simti totusi ca te place inseamna ca vrea sa te iubeasca in liniste si ar trebui sa-l lasi daca asta vrea si daca tie nu-ti place asa de mult de el.
Acum ramane sa te gandesti daca unui baiat ii place de tine. Mult succes
Atunci cand isi petrece mai mult timp cu tine vb mai mult cu tine este dragut cu tine nu iti face probleme (incearca cel putin) si mai ales face multe nebunii cu care sa iti atraga atentia
Pai in primul rand depinde de baiat. Unii te tachineaza, fac chestii iesite din comun vorbesc tare cand esti prin imprejurimi.Al doilea tip de baieti sunt aceea care te privesc foarte mult, vorbesc frumos, cauta discutii care te atrag pentru a purta un dialog cu tine sau chiar te invita in oras.
Am fost acum cateva zile cu niste prietenii sa ne distram eu fiind cu baiat am stat la basket cu un bun prieten de al prietenului meu si lol se uita la mine in continuu nu stiu nu a mai vb urat cu mine si ciudat este ca este cu o fata si se intampla sa fie prietena mea si eu creed ca el ma place cum rezolv chestia asta cum pot sa ii ca el deja are prietena cred cred ca are mai multe si cred ca ma vrea si pe mine sa fiu cu el si nu stiu ce sa fac?