Un barbat iubeste rar si puternic. In rest, iubeste temporar un anume umar dezgolit si rotunjimea unui san in spatele unei rochii mulate. In rest iubeste viata.
Un barbat iubeste adrenalina- de la zambetul domnisoarei care-i serveste masa, tot drumul pana ajunge la el acasa- dinadins. Iubeste momentul si nu complicatiile: cam de asta poarta mai mereu un prezervativ la el.
Dar mai mult decat atat- acel reflex meschin de a poseda tot ce e frumos – iubeste jocul.
Un barbat iubeste rar si puternic. In rest, iubeste temporar un anume umar dezgolit si rotunjimea unui san in spatele unei rochii mulate. In rest iubeste viata.
Un barbat iubeste adrenalina- de la zambetul domnisoarei care-i serveste masa, tot drumul pana ajunge la el acasa- dinadins. Iubeste momentul si nu complicatiile: cam de asta poarta mai mereu un prezervativ la el.
Dar mai mult decat atat- acel reflex meschin de a poseda tot ce e frumos – iubeste jocul.
Depind de fiecare baiat/barbat
Nu toti is la fel! Nu generalizati!
Mie imi plac fetele sincere, fara fite.
Eu zic ca depinde de femeie... daca va reusi sa-l faca pe bietul om sa se indragosteasca nebuneste de ea, atunci cu siguranta barbatul o va iubi cu o intensitate, putere si devotament absolut.
Baietii/barbatii adevarati prin suflet aratandu-si mereu dragostea cei care isi arata dragostea prin trup sunt inapoiati ( sau cum vrei sa le spui tu )
Genial raspuns, nu stiu daca l-ai copoiat de undeva dar oricum genial
Pai, eu de unde sa stii cu iubesti baietii sau barbatii... eu iubesc femeile/fetele...
Mutubal întreabă: