Iubirea are diferite forme și "identități".Dar, la fel ca și bărbații, femeile iubesc cu adevărat, mai ales când cred ca au găsit "the boy", respectiv " the girl"
Iubirea e iubire, un lucru abstract, ce nu are definiție.
Nu toate, conform unui studiu stiintific doar 69 % din femei sunt atrase de bunuri financiare, iar restul de 31 % sunt atrase de barbati puternci si destepti, spirituali cu adevarat.Depinde ce doresti in viata.Eu mi-as da repede seama daca o fata mar ibui sau nu, exista pshihologie daca nu stiati
Iubi* va rog sa am scuzati, pentru greselile mele gramaticale
La ce teatru joaca nici freud nu se prinde crede-ma ca stiu ce vorbesc, si onu are mare dreptate doar banii le instereseaza atat
Nu e asa, vai format voi o parere proasta ca asa arata societatea, nu e asa sunt fete care sunt calumea si citesc si sunt si spirituale nu numa cu religia, ci cu meditatia si chesti mai profunde dincolo de intelegerea minti, sunt si fete de genul asta dar depinde cum si unde le gasesti, trebuie si noroc dar si putere pozitiva voi sunteti toti negativisti si de aceea nu veti avea una, din cauza gandiri voastre pesimiste.