| alexmatei a întrebat:

Cum l-ati omori pe Justin Bieber?

Răspuns Câştigător
| SwEeTgIrL_1752 a răspuns:

Pai... l-as baga intr-un sac si i-as omori parintii de fata cu el. apoi i-as taia ****, l-as rade in cap, apoi i-as vinde organele, dupa aceea i-as da foc, si as da o petrecere devil.

37 răspunsuri:
| forever4you a răspuns:

Cu multa uraaaaa!

Las arunca de la etajul 10 si eu mas uita la el cum cade in timp ce mananc popcorn, iar el in timp ce se zboara spune gama dobig grin

| cossmy a răspuns:

1. I'as taia corzile vocale alea sparte de zici ca'i strans de co*ie
2. I'as scoate dintii unu cate unu cu un cleste de cuie
3. Mi'as face MOP din blana lui obosita din cap
4. L'as bate pana as face taratze din oasele lui, pana nu mai misc si nu mai sufla
5. l'as arunca intr'o masina de gunoi, ca aia faramitzeaza gunoiu si l'as face ca pe pireu, de n'ar mai ramane nimic din el...:X

| Emma a răspuns:

Pai, desi nu l suport, totusi nu l as omori!

Nu mi place abslout deloc de el, dar fiecare cu parerea lui, poate aLtora le placewinking

| lOllipOp a răspuns:

Cati "criminali" pe aicilaughing

| Buttercup30 a răspuns:

I-as taia pu. ta si -as baga-o in fund.
Dupaia i-as taia mainile si picioarele si l-as baga la copt

| Nebuneală a răspuns:

Heiihappy

Eu as aparea intr. o emisiune in direct cu el. cand toate fanele lui privesc la televizor ia.si taia gatudevil tu?

| kidu_6779 a răspuns:

Hehe...nu urasc pe nimeni dar hey...idei exista intotdeauna.
Intai am grija sa imi iau un costum potrivit [sa nu ramana vreun fir de par la fata locului sau sa poata sa ma zgarie...]
Caut apoi un loc in care sa fie multa lume dar nu si camere de luat vederi.
Inchiriez o masina si ii schimb placuta de inmatriculare... o masina destul de comuna...sa nu poata fi recunoscuta usor!
Am grija ca bodyguarzii lui sa fie ocupati cu miile de fani si apoi fac miscarea!
El probabil va ajunge in spital unde ma deghizez ca asistenta. Daca e conectat la aparate... le pun la altcineva[sa nu para ca a murit deja si sa faca acel zgomot infernal] si de acolo iti poti lasa imaginatia sa curga.
Si apoi... FUGI!rolling on the floorrolling on the floor
Glumesc bineinteles!
Ma pricep cat de cat la povesti sadice dar niciodata nu le pun in practica! I'm a little angel!laughing
Cat despre Bieber...atata timp cat nu sunt obligata sa ascult muzica aia...nu am nimic cu el!laughingwinking

| DJSkillzPhiladelphia76ers a răspuns:

Cu muzica hip hop!

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Pai daca ar fi dupa mine laughing acid baita cu acid oferta de valentines day laughing sau l-as lega de masina fac plinu su il plimb pana termin benzina laughing

| Pufoshenia a răspuns:

Las impuscarolling on the floor

| adi123_2132 a răspuns:

De ce sa-l omori ma? e doar un pusti.are si baiatu succes...nici macar nu va dati seama ce spuneti aicistraight face

| str a răspuns:

L-as baga intr-o puscarie dein Romania la violatori sa-l faca aia fetita, dupa l-as bate numai la talpi si la muschii picioareleo si dupa ca am auzit ca e cea mai dureroasa moarte l-as ineca. PUNCT

| AmericanHistoryX a răspuns:

=))
asta bate recordu la vizualizari si dislikes
totusi, daca vrei ceva actiune, e fictiva dar na...
http://www.pictogame.com/en/play/game/h82mEh2VcDKw_kill-justin-bieber

| llucixxl a răspuns:

/facepalm superman.

| elenush_6230 a răspuns:

In cel mai rau mod devil

rolling on the floor inainte de asta i-as baga in melodie cu bug mafia rolling on the floor)

| oveee a răspuns:

Inchis intr-o camera singur si silit sa asculte doar muzica lui ...cativa ani happy

| edyman a răspuns:

Lol! Ce intrebare...
Ei dar totusi daca vei da o funda voi raspune big grin. Eu nu las omora pentru ca imi place cum canta.
Eu las,, omoara,, asa :
1. Injunghiere
2. Impuscat cu arma tip Kalasknikov
3. Aruncat pe geam.
4. Batut pana moare.
5. Il inec.

Eu ti-am dat 5 sper ca o sa ti cont ca ti-am raspuns si o sa imi dai si mie o funda. Ms Anticipat big grin

| march a răspuns:

O doamne. cat asteptam ca, cineva sa intrebe asta.

L-as prinde. as mai lua vreo 8 tipi cu mine.

L-as lega si ma rog l-as tachina si l-as arde peste tot.

Apoi l-as rade si as pune acid sulfuric pe el dupa care pun toti tipii aia se se urineze pe el.

Apoi. ai tai p*** si i-o bag in gat.

Apoi ai tai toate degetele si o mana si il bag in foc.

WRAWGH.

Justin Merita sa moara!

| ILov3Roxana a răspuns:

L-as arunca de la etaju 30 de pe bloc si cu awp headshot si dupa m-as pisa pe el ...si i-as omora parintii.

| cici_7887 a răspuns:

Ce intrebare usoara! L-as omori usor:
1. i-as taia limba
2. l-as tunde chel
3. i-as rupe degetele de la maini si picioare, inceet
4. i-as smulge parul de pe piept [daca are]
5. l-as lega de un tir care merge pana la polul sud [polul nord e prea aproape de aici]
6. as merge pe turnul eiffel si l-as impinge de acolo
7. l-as tine cu capul in jos o saptamana
8. l-as pune sa mearga un kilometru pe sticla, apoi un kilometru de carbuni incinsi
9. as spala cu capul lui [daca in acest timp ii creste par pe cap] pe jos, ca mop
10. l-as da la lei, apoi la elefanti si sa nu uit la niste paianjeni si nu strica cativa serpi anaconda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il tund chel, sa vedeti cum va trece toata dragostea pentru el devil, glumesc happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

LAs impusca in cap cu AWM.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-as taia gatul l-as mutila si l-as arde

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand nu l`as omoratongue! Si ceilalti care si-au spus pararea pot spune ca`si chinuie talentul cu scene horor.Este un pusti care in ciuda voasta cu voia sau fara voia voastra are succes.Nici eu nu ascult muzica de`a lui dar nu am nimic cu el.Fiecare cu genul lui de muzica,daca nu ascult manele nu imi dau cu parerea despre cum ar trebui sa moara daca nu ascult,,death metal'',,, viking'' nici despre astia nu imi dau cu parerea si sincer nu inghit deloc genul asta de muzica, asa ca.oh go on

| Alucard95 a răspuns:

Eu l-as inchide cu un GAY intr-o camera rolling on the floor laughing

| kiLLeRbusTed a răspuns:

Yo prima data i-as taia limba urechile nasul iasi scoate un ochi apor iasi taia 2 degete apoi las taia pe fata, apoi las baga intr-un sac sh i-as da drumu de pe statuia libertatii las salva apoi las chinui, dupa aceea daca ar avea o prietene (iubita la care tine) as violao in fata lui dupa aceea iasi smulge parul din cap sh ii taii mainile s picioarele sh ma uit la el cum moare.

| alexmatei explică:

Eu i-as taia penisu, apoi ochii i-as fierbe si as asculta bug mafia! app. pe urma l-as trage in teapa si l-as taia bucatele si as trage apa la WC cu ele!

| BogdanASCRD97 a răspuns:

In chinuri groanice laughing i-asi baga microfonu pe gat i-asi distuge corzile vocale si l-asi arde.: apoi fericit l-asi arunaca de la etajul 10 happy diabolic, nu?:->

| nicusor123 a răspuns:

Las lega de un stalp as pleca la distanta de un km de el, as lua AWP-ul si las impusca

Întrebări similare