Depinde, ideala ar fi: sincera, inteligenta, sa ii placa sa experimenteze lucruri noi,,, cuminte,,.
Totusi... sansele sa gasesti asa ceva sunt extrem de mici deci :,, buna,,, proasta (usor de convins).
Eu unul gasesc ideala o fata care sa fie calma, cu o voce calda, de treaba si cu curu mare
Fetele preferate sunt asa : Sincera, sa fie de incredere, draguta (nici frumoasa nici urata) sa te iubeasca si sa renunte la tot pentru tine, inteligenta si sa stie cand nu a facut un lucru bun sa recunoasca si in special sa nu ascunda absolut nimic fata de partenerul de viata, sau sa il insele.
Cum ne plac? La cuptor, cu un sos bun! )
Daca s-ar apuca fiecare sa-si scrie parerea, crede-ma, n-ai avea timp sa citesti tot. Avem fel si fel de preferinte. Daca intrebi sa stii daca e vreunul caruia i-ar placea una ca tine, atunci pierzi timpul. Sunt o gramada de baieti carora le-ar place o fata ca tine. E ceva normal. Fiecare fata e placuta de foarte multi baieti.
Eu unul prefer fetele inalte, 1.69 - 1.73, slabute sau greutate normala si un pic posesive, un pic geloase si sa-mi acorde suficenta atentie, sa am ce discuta cu ele si sa fie deschise la minte. Conteaza mai mult comportamentul, ca pana la urma frumusetea se duce.