Nu trebuie sa nu te mai placa....trebuie sa ii explici ca acel ceva nu mai exista, si ca ar fi mai bine sa va opriti inainte sa dobanditi sentimente puternice unu pentru altu in cazul tau el.
Sper să nu sar calul.Deci Hmmm, într-un mod drăguț,,, Cred că sunt sigură că ar trebui să ne punem capăt la Love Story, și să rămânem prieteni cu beneficii.,, așa sunt sigur că e o despărțire draguță. Ca să nu te placă, hmmm, il lovești cu bâta de câte ori respiră, sigur nu o să te mai placă, ba poate că o să te urască, și o să folosească și el bâta. Sper că ți-am fost de folos.
Poti face tot ce stii tu ca nu-i place lui sa vada la o fata.
Schimba-ti comportaentul astfel incat sa nu te mai recunoasca.
Dar Maya are dreptate...in viata trebuie sa ne asumam raspunderea pentru actiunile noastre si sa fim sinceri si puternici. Daca nu il mai vrei, corect e sa ii spui ca nu mai simti si ca pierdeti timpul degeaba amandoi.
Fa ceva ce lui nu-i place, inerveazal, spune-i ca vrei sa fiti numai prieteni si nu mai mult. Spune-i ca vrei sa vezi si alte persoane cu alte caractere.
Spune-i asa : "mars javra! nu te plac...jet!" )...oke am glumit. spune-i si tu ca intre voi nu mai poate fii nimic si gata
Insealal cu altu dar si daca-i spui ca nu vrei sa mai fi cu el sau ca acel ceva nu mai exista cum a spus maya tot o sa il intristez nu poti sa te desparti de nimeni in mod placut culmea.