| Celentano42 a întrebat:

Cum ma pot feri de bolile sexului oral? (sunt baiat) funda

20 răspunsuri:
| SomeRomanianGuy a răspuns:

Risti si tu mai baiatule. Nu risti, nu castigi placerewinking

Acum fara gluma, daca ai incredere in respectiva si stii sigur ca nu sufera de nimic, poti sa dai limbi linistit fara vreo protectie anumewinking

| mgtow a răspuns:

Dai oral cu prezervativ intotdeauna indiferent de ce tip de curva intalnesti macar esti linistit ca o faci protejat

| Drolja a răspuns:

Închizi ochii când îţi ejaculează pe faţă.
Cu plăcere!

| Drolja a răspuns (pentru Drolja):

Aaaaaa, eşti băiaat! Acum văd.
Nu contează, se aplică.

| Celentano42 explică (pentru mgtow):

Am fost colegi in clasele 1-8 si acum in vara ne-am propus sa facem ceva, dupa examen. Nu cred ca are probleme de genu

Am fost colegi in clasele 1-8 si acum in vara ne-am propus sa facem ceva, dupa examen. Nu cred ca are probleme de genu. e vorba sa-i fac eu ei sex oral

| corbulalbrosu a răspuns (pentru mgtow):

Isi pune prezervativul pe limba? Din formularea intrebarii cel putin eu am inteles ca el este cel care da limbi.

| mgtow a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Nu pe limba, pe membrul viril laughing

| Amyns a răspuns:

Nu ai de unde sa stii daca fata e suspecta de vreo boala sau nu si nici varianta in care tu le intrebi inainte de a stinge becul - "Auzi, ai vreo boala transmisibila?"- nu mi se pare plauzibila.
Exista doua variante:
1.nu faci;
2. faci asta intr-o relatie foarte serioasa, cand iti poti permite sa afirmi ca o cunosti atat de bine incat sa stii ce are si ce nu.
Daca zburzi din poienita in poienita, e foarte posibil sa ramai cu vreun suvenir.
Pace! happy

Ma refer la sexul oral laughing ca cica daca o lingi fara sa te protejezi poti lua ceva boli daca ea le are. asta intrebam : cum sa ma protejez daca eu o ling, ce si cum folosesc

| AnNéVidoff a răspuns:

Nu cred ca poti lua pe cale orala! happy
Bolile cu contact sexual se iau prin sange! happy
Buze crapate, rani in gura, stomac sau intestine! happy
Analog daca esti pe invers! happy
E ca la otrava de sarpe! happy
Poti sa bei otrava de vipera si sa nu patesti nimic, atata timp cat nu ai tesuturi interne lezate! happy

| Drolja a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Voia să zică "primeşti oral", dar s-a emoţionat şi el la respectiva imagine a dezvirginării

| corbulalbrosu a răspuns (pentru mgtow):

Mi-a confirmat indirect faptul ca nu m-am inselat, vazand raspunsul ce ti-l-a dat.

| mgtow a răspuns (pentru Celentano42):

Mai bine nu o lingi doar nu are gust, numai daca pui ceva bun

| mgtow a răspuns (pentru AnNéVidoff):

Se poate transmite si prin saliva sau sperma, secretii vaginale de aia mai nasc copii cu malformatii sau probleme la cap ca au aia ceva si nu isi dau seama ca sant infectati

| corbulalbrosu a răspuns:

S-a fastacit baietasul.Era simpla si clara exprimarea daca folosea expresia cunilingus.Dar de la niste pusti nu prea ai la ce te astepta. Sau oricare alta expresie dintre atatea cate sunt prezentate in DEX: A PRACTICA CUNILIȚIA a ciufuli veverița, a da limbi, a limba, a linge cireașa / chiseaua, a-i lua (cuiva) mustățile la tors, a-i mirosi crinul (unei femei), a paște, a pune botul, a pune botul la savarină, a pupa adânc, a sorbi ceașca, a trage o clanță / limbi. Imi plac expresiile folosite mai demult cand intr-adevar p**** mai semana cu "veverita" laughing

| Celentano42 explică (pentru corbulalbrosu):

Deci laughing raspuns final? laughing

| Emilian65 a răspuns:

Folosind la fiecare sex oral, cate un prezervativ

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Celentano42):

Chlamydia este o infectie bacteriana care poate fi dobandita prin sex anal sau vaginal sau, cateodata, prin sex oral.de asemenea se pot transmite pe cale orala si negii genitali.Se pare ca se poate transmite si herpesul genital precum si anumite ciuperci.