Cum vrei, când mai ai nevoie de sfaturi vii fi aici, Toti membrii TPU vor fi.
Succes și nu te baza doar pe chestia aia,, mă interesează doar corpul"
Mai întâi rezolva-ti problemele personale și după aia apucate și de relații
Ce complex de inferioritate? Daca te consideri inferior in fata fetei pe care o placi si cu care vrei sa vorbesti deja ai pasit cu piciorul gresit in toata situatia asta, niciodata nu o sa ai o iubita daca te consideri inferior deoarece fetele urasc baietii mamosi si timizi, ele vor un baiat superior care sa le apere, sa isi puna baza in el in orice situatie, asta este realitatea. Incearca sa copiezi si tu personalitatea unui personaj dintr-un film, serial, pare stupid si banal dar chiar functioneaza la multi. Baga-te in seama pe Facebook, Instagram cu fete la intamplare, nu trebuie sa fie neaparat din orasul tau, vorbeste cat mai mult, doar asa o sa-ti poti da drumul la gura si la maini si o sa scapi de acest complex, cu rusinea o sa mori de foame
Nu în fața fetelor, in fața unor băieți! Care au mai puține studii decât mine, de abia știu să scrie dar au alte calități ce un introvertit nu le are! Abilități sociale gen...
Te asigur eu că dacă :
-O sa te duci la sala
-O sa lucrezi la punctele tale forte
-O sa reglezi alimentația
Vei fi mult mai atrăgător.
Și aici nu o luam așa. sfatul meu nu este neapărat ca să agăți femei
Daca faci ce ți-am spus o să-ți crească încrederea în sine, o să fii alt om
Fa sport. o să te disciplineze
Și după aia lucrează pe partea mintală
Intra pe Facebook, Tiktok, Insta și băgate în seama cu femeile. până la urmă nu or sa te mănânce
•Cel mai mare avantaj al tau este că poți vorbi fără emoții..pentru că sunteți la distanta..nu va vedeti iar după aia când prinzi curaj îți dai întalnire.
E foarte ușor dacă ești un bărbat sigur le tine, daca vrei sa faci ceva în legătură cu asta
Și ți-o spun eu ca tânăr..sun foarte tânăr, posibil chiar avem vârste asemănătoare.
Cam asta ar fi sfatul..Hai! Investește în tine!
Mă bag in seama pe TikTok pe live când fac fete dar sunt prea multi competitori!
Nu mai am încredere în mine că am o problema cu dantura ce mi-a dat dăuna psihica! Dar o să o rezolv! Eu am 33 nu sunt așa de tânăr, dar am trecut prin multe greutăți, atât de multe că oricine și-ar pune capăt zilelor!
E greu bro fara părinți și fără susținere, sunt singur împotriva tuturor! Am și o anxietate de Guinness Book! Am momente când sunt ok și momente când ma scufund cu totul! Problema ce o am cu dinții m-a afectat psihic.
Îți mulțumesc pentru răspunsuri, sunt utile consider.
Umm..sunt cu foarte multi ani mai tânăr dar am început sa vorbesc cu fete de când eram foarte,, mic"
In cazul tau la 33 de ani..ar trebui să-mi spui și ceva...tu ce fete ai prefera? Cam ce vârstă..ca sa știu ce sfaturi să-ți ofer. vrei ceva de vârsta ta? O femeie matura? Cu capul pe umeri? Sau una mult mai tânără?
Nu zic că cele tinere sunt nemature doar că așa..pentru ce gânduri ai tu..planuri de viitor
Nu eram înainte așa,acum mă descomsider mult. Am avut probleme cu unii țigani și un bully într-o frizerie și mi s-a tăiat maioneza.
Am momente când pot vb cu fete multe dar astea de pe TPU au iubiți,și unele sunt speriate de bombe! Vreau o relație serioasă dar pot fi deschis și la o relație cu beneficii! Sunt pretențios la femei eu,la aspect fizic! Am refuzat fete frumoase dar de astea grase nici o șansă nu ofer! Nu mă interesează nimic decât aspectul fizic la femei,că proaste nu prea mai exista! Poate alea nebune! Caracter sa aibă rar,nu emit pretenții! Caut da,una matura, blondele sunt slăbiciunea mea
Nu prea îmi plac femeile care vorbesc mult,fetele care au multi prieteni. Eu sunt mai singuratic,nu îmi place să stau în grupuri mari,ci într-unul mic,restrâns.
Degeaba îmi spui tu Man,eu trebuie sa scap de problemele emoționale și să mă pun pe picioare! Sa îmi recapăt încrederea și motivația. M-am închis în mine mult,sunt de nerecunoscut. Îmi plac fetele cuminți care sunt atrase de psihologie,de medicina,,și de fotbal!
Orice e binevenit, m-am saturat de lonelyness,de plictiseala! Aici numai de fete grăsuțe am dat, nu știu de ce tot de alea atrag! Mie îmi plac fetele slabe, hai și average merge și să vorbească mai mult decât mine, dar nu prea mult
Am momente când vorbesc și eu mult, dar numai când am bani! Și nu am stări apatice.
Nu prea încurajez această gândire...sa te intereseze mai mult aspectul fizic
Dar nu o sa judec părerea ta..pentru că are gusturile lui
Dar dacă tot ai adus acest subiect cu fetele slabe...uite..ai așa ceva la sala.
Nu ai putea măcar să încerci? Macar o lună?
Aaa da nu mi-ai răspuns de vârsta.ce vârstă ai vrea sa aibă o femei.ce vârstă ai vrea sa aibă viitoarea ta iubita...
Dar mă rog.așa ca sa începi în forță îți sugerez sa umbli la tine..ai zis că ai o problema cu dantura...rezolva acea problema...o să-ți recapeți stima de sine.
După aia încearca te rog eu sala.o lună macar.
Acolo formezi cele mai frumoase relații
Eu acolo mi-am făcut prietene, amici..cred că 35 și puteau fii mai mulți
E simplu bro..am spus că nu încurajez acea gândire dar dacă vrei fete slabe acolo găsești multe..plus că e ușor să te bagi în seama cu ele
Începi așa:
Mai ales daca ești mai începator.
Te duci la ele și le spui că ai vrea să-i cumperi un cadou mamei tale, bunicii, etc unei prietene colege de munca..nu contează ii spui să-ți recomande ceva tu ai intrat în vorbă cu ea după ce te ajuta ii mai ceri niste sfaturi despre sala ii spui că ești începator etc simplu sau daca e invers dar depinde și de tine ajuți o începatoare
Sunt dispus sa mai vorbesc nu am ce face daca e ceva și te mai interesează ceva îmi răspunzi și mai vb
O sa îți scriu boss daca e. Dai sfaturi bune nu ești prost
GeaniBirloi întreabă:
anonim_4396 întreabă: