Dragoste cu forta, nu se poate.
Si ce atata graba? Pentru asta e nevoie de timp. Nu trebuie sa ii impui nimic. Fi doar tu... ori te place, ori nu.
Ok este foarte simplu. Eu sunt fata trebuie sa renunti la ceva inainte de a o cuceri si anume :
-sa lasi timiditatea de o parte fetele in minte isi spun,, Dece sa fac eu primul pas, baieti trebuie primi " de obicei asa gandesc
E bine sa fi mai indraznet iai apararea, ajut-o daca are nevoie de ceva joaca-te cu ea adica cand este un joc care jucati doar voi baieti tu spune-le sa joace si fetele ca altfel tu numai joci uitate in ochi ei contactul vizual este foarte important da-i atentie enorma pentru ca altfel se va supara si isi va pierde interesul cauta momente cand sa fiti singuri daca se emotioneaza si nu stie ce sa faca este agitata inseamna ca te place daca o intrebi si raspunde,, nu" minte spune-i in fata dar sa fiti singuri spune-i ca o placi spune-i ce simti atunci o sa-ti spuna si ea intreab-o pe facebook ce face care a fost tema data in clasa se poate ajunge si la alte discuti fate ca le ceri la toti nr din clasa si cereil si ei atunci cand il ceri uitate in ochi ei afla ce zodie este vezi compatibilitatea dintre zodia ta si a ei mai cauta informati si acolo altele sunt adevarate poate este mai timida spune-i ce simti atunci cand ii vei spune tot ce gandesti despre ea atunci si fata o sa lase la o parte rusinea si o sa se deschida o sa-ti spuna exact ce simte. Sper ca ti-am fost de ajutor! Primesc funda?
Daca nu te place, nu te place.
Nu poti sa o fortezi. Ea trebuie sa te placa pe tine, asa cum esti tu.
Doamne, ce bine a zis-o DoarBogdan. Intr-adevar, e timp de iubit in viata asta si sunt atatea persoane pe care nu le-ai intalnit ce iti pot completa viata la un moment dat.
EMMAandSELY întreabă:
loramesesan întreabă: