Lumea face lucruri stupide la betie sau cel putin asa se zice nu sunt eu mare betiv insa eu imi amintesc si sunt constient ce fac chiar si asa daca a facut asta odata o poate face iar.Parerea me e ca mai bine nu ar mai vorbi cu el un timp si vom vedea reactia lui.
Cand nu iti mai iubesti partenera, orice pretext pentru a iesi din relatie e bun, chiar o femeie de-abia cunoscuta. O inseala fiindca nu o iubeste.
Nu confunda iubirea cu dorinta sexuala, nu devenim gay cand iubim, normal ca tu esti atras sexual de o fata mai ales la betie cand ratiunea e adormita, cand suntem trezi nu dam frau aceleu dorinte dar find beat a impins dorinta aia spre fapte, tie isi place de el foarte mult si ai vrea sa se desparte de el sa stai cu el poate se va implini visul tau
Si de ce mai sta cu acea fata daca nu o iubeste?
Nu ar fi prima data cand o inseala, eu l-am mai vazut de cateva ori. Prietena mea nu il cunostea, nu i-am spus ca are prietena.
Din obisnuinta, pentru ca ii e greu sa se desparta si sa suporte vreun scandal, fiindca sexul e gratis, etc
Nu te mai agita atât, să nu faci vreun stop cardiac.
E doar un sărut, iar tipul mai era și beat. Probabil și-a băgat toate problemele și frustrările sexuale acolo.
Un barbat isi inseala partenera si dupa 20 de ani daca asa considera el.Motivele sunt diferite monotonie, disparitia sentimentelor, lipsa comunicarii etc. Faza este ca acel baiat a fost putin baut si poate nu a realizat in momentul ala ce face. Daca este un baiat corect ii marturiseste iubitei sale ce a facut asta daca isi mai aminteste. Daca iubita il iarta scapa.E trist cum unii barbati isi sapa singuri groapa cu partenera prin faptele lor, dar dupa cum am mai precizat depinde si de circumstante.Bafta!
Crede-ma ca poate sa o de-a naiba dupa atata timp
poate
iar la betie toti facem prostii sa zicem..eu cand ma imbat le dau mesaje dusmanilor practic ce fac? ii intreb de vorba
iar a doua zi ma minunez ce am putut sa fac seara :O
deci nu e mare scofala la betie e normal ca l-a luat valul si s-a dus la tipa aia
Cand bei nu prea realizezi ce faci.Probabil ca are anumite frustrari in relatia cu iubita lui.Si alcoolul le-a scos la suprafata.Dar nu inseamna ca nu isi iubeste prietena.
Este posibil. Daca prietena lui nu l-a urmat la acea aniversare, el fiind sub influenta bauturii, a profitat de absenta prietenei si s-a sarutat cu alta. Dar acest sarut nu inseamna ca a inselat-o pe iubita lui.
Nimic nou sub soare, baiatul a facut un lucru normal, din moment ce nu a venit cu prietena la petrecere in momentul acela prietena NU exista, baiatul este la varsta la care trebuie sa strabata cat mai multe cearsafuri si sa se distreze, ce a facut el NU este de judecat, bravo lui este baiat istet.
Si treaz daca o facea nu era de vina, baiatul doar actiioneaza conform nevoilor sale, este tanar ARE TOT DREPTUL sa exeprimenteze cearsafuri si cate fete doreste el.
Pentru ca prietena ta e o proasta iar baiatul este istet si profita de ea.
Eu cred ca agitata noastra este invidioasa ca ala nu a sarutat-o pe ea
Scuza-ma dar trebuie sa fi putin diliu la cap sa dai tot din casa partenerului atata vreme cat nu sunt mijloace prin care sa afle singur
Poti sa saruti pe cineva sau sa faci sex cu cineva si sa iubesti pe altcineva PUNCT
Nu ai de unde sa stii ca nu se poate afla, asa ca acel baiat daca are coloana vertebrala ar trebui sa recunoasca. Fapta recunoscuta este pe jumatate iertata.E mai dureros pentru ea daca afla de la altii, si crede-ma ca se afla oricum.
Cu ce a fost proasta si el istet? Daca asta inseamna istetime; sa aiba prietena si sa se sarute cu altele... )))
Nu stiu unde vedeti voi ca eu ma agit Pur si simplu mi se pare aiurea ca tu sa ai prietena si sa te saruti cu alte fete.
Imi pare rau, dar daca o femeie a fost inselata de doua ori, aia nu e femeie desteapta, baiatul este istet pentru ca profita de prostia ei
Pai tu mi-ai facut prietena proasta, cea care s-a sarutat cu el nestiind ca el are iubita. Iti dau dreptate, o femeie inselata, nu numai de doua ori, nu e deloc desteapta.