Buna,
Cred ca in primul rand ar trebui sa nu mai fi timid, sa faci cumva sa ai mai multa incredere in tine, sa fi mai sigur pe tine si sa treci peste timiditate, doar esti barbat
Si baietii timizi, au farmecul lor, sunt mai enigmatici asa iar fetele sunt atrase de ai din curiozitatea de a-i descoperii, insa, timiditatea iti aduce si multe dezavantaje, te integrezi greu in orice mediu, pari un om inchis si nu lasi pe nimeni sa intre in sufletul tau, etc.
Cred ca ar trebui sa iesi mai des, sa te simti liber oriunde ai fi, sa te exprimi liber chiar daca gresesti pentru ca fiecare gresim, sa nu iti fie frica sa iti spui parerea, pentru ca daca nu esti apreciat pentru ceea ce ai spus, macar ti-ai zis parerea si nu ai tacut.
Trebuie sa iti faci simtita prezenta acolo unde esti, sa vb, sa te bagi in discutii, etc, asa, incet incet, o sa reusesti sa scapi de timiditate.
Hei, bună !
E o întrebare destul de bună, ţinând cont că adesea în cazul băieţilor timiditatea provine dintr-o foarte accentuată lipsă de încrede în propria persoană .
Nu numai "băieţii răi" sau cei tupeişti sunt simpatizaţi de fete, şi cei timizi sunt super drăguţi prin modul lor de a fi, părerea mea.
"Prin ce poate un băiat timid să cucerească o fată?"...
În primul rând prin temperament. Un băiat timid este destul de prudent atunci când este în compania unei fete şi există riscuri mai mici "s-o dea în bară" spunând cine ştie ce bălării.
Să ştii că sunt multe fete care apreciază şi cărora li-se pare adorabil de-a dreptu` modul în care un băiat timid o priveşte, dar nu ştie cum să-i spună ceea ce simte.
Modul în care i-se dilată pupilele atunci când o priveşte în ochi şi cum se mai bâlbâie încercând să intre în vorbă cu ea, sau diverse stângăcii, rezultat al emotivităţii .
Timiditatea poate fi drăguţă la un băiat, atâta timp când aceasta nu încorsetează personalitatea băiatului respectiv şi nu îl opreşte pe acesta să-i dea de înţeles că o place sau eu ştiu... să vorbească cu ea, s-o facă să zâmbească, sau să fie original şi jovial.
Sunt perfect conştientă că unui băiat timid îi este puţin mai greu să danseze sau să ia în braţe fata de care este îndrăgostit, dar cum am mai spus stângăciile lui pot fi chiar adorabile, aşa că nu văd de ce nu s-ar exterioriza.
Practic şi aici este o problemă, pentru că uneori timiditatea este confundată cu alte caracteristici, şi cred că ştii şi tu la ce mă refer, dar asta e o altă poveste.
Cert este faptul că şi băieţii timizi sunt plăcuţie de fete, iar dacă fata pe care tu o simpatizezi are un caracter frumos garantat va aprecia atât fiecare gest făcut, cât şi sinceritatea, şi îţi va da şansa să vă cunoaşteţi mai bine.
În caz contrar, înseamnă că nu te merită. Capu` sus!
Vei găsii mai mult ca sigur o fată care să te iubescă pentru ceea ce eşti. De aceea nu trebuie să te schimbi şi nici să vrei să fi altfel
Baftă !
O poate cuceri cu sinceritatea si cu atentia pe care eu ofera. a fi sincer cu o fata inseamna a avea respect de sine asa ca succes sper ca te-am ajutat
Măh... eu am totdeauna chef să fac ceva, dar începând de mâine ))
Mai foloseste si replici de-ale tale. Nu imprumutate! Apropo cati ani ai? 13?
anonim_4396 întreabă:
Rahhy99 întreabă: