Bună,numai întreba pe TPU strici ceva atât de frumos, lasă să decurgă totul de la sine...fi tu și nu, nu e ciudat ca o fata să facă primul pas, mai știu relatii in care fata a făcut primul pas...
Asta cu "băiatul trebuie să facă primul pas" e o tâmpenie.
Voi fetele/femeile sunteți atât de fixate pe chestia încât preferați să dați cu piciorul la o posibilă relație decât să faceți voi primul pas.
Sunt foarte mulți băieți/bărbați timizi care nu iau inițiativa, sau cărora le este teamă de un refuz.
Uite așa ajung oamenii să regrete și să-și spună "ce-ar fi fost dacă..."
Buna!
In sfarsit am dat de o fata care vrea sa abordeze un baiat pe strada,majoritatea fetelor asteapta intodeauna ca baietii sa faca primul pas.
Daca mai intalnesti acel baiat sau dai de alt baiat care iti place trebuie sa procedezi in felul urmator:
Sa nu apelezi la vrajeala ca multi baieti o sa te respinga.
Dar poti actiona prin metode simple si efective:
De exemplu gasesti un baiat pe strada care iti place, gen il saluti, il intrebi unde e gara sau alt loc knportant din oras, el o sa iti explice apoi tu ii multumesti si ii spui ca iti este foarte simpatic si ca ti-ar placea sa iesi cu el.
Daca baiatul te accepta e fain daca nu treci la alti baieti.
Oricum, baietii de obicei nu prea refuza o fata pe cand fetele refuza orice baiat cu usurinta.
Deci ai avea sanse mari sa iesi la intalnire cu un baiat daca il abordezi pe strada.
Poate de o relatie pe termen lung sanse mai mici dar pentru o aventura de noapte sau o prietenie cu beneficii ai sanse foarte mari.
Si felicitari ca te-ai gandit sa abordezi un baiat pe strada.
Multe fete de la noi din tara vor ca ele sa fie abordate de baieti dar au pretentii multe prea exagerate ca sa accepte in baiat.
Ai fi mai fericita dacă nu ai aborda deloc băieții și te-ai ruga lui Dumnezeu ca la timpul pe care El îl considera potrivit sa afuca în viata ta băiatul care El știe ca ar fi potrivit pentru tine pentru căsătorie. Faptul ca te simți terasa de cineva e doar un semn ca ai un sistem hormonal care funcționează normal, nu ca trebuie sa faci ceva.
Nu vreți voi egalitate? Egalitate nu înseamnă să aștepți să fii abordată și impresionată in timp ce tu stai cu mâinile în sân, asteptandu-l pe Fat Frumos. Ia-te de mana cu Ania și mergeti sa croșetați ceva drăguț. Amin.
Si crezi ca fetele si femeile nu-s timide si ele la randu lor? Plus ca au mult mai multe probleme fizice si sentimentale pe real decat ei. Nu vreau sa fiu rautacioasa dar ma cam satur de societatea care pune presiune pe femei si fete sa faca absolut totul si barbatu doar sa primeasca. Nu e nici o tampenie. Asa la lasat Dumnezeu pe barbat sa fie puternic si sa ia initiativa nu toate greutatile pe carca femeii.
Eu nu vreau egalittare din cauza asta am avut de suferit toata viata. Sunt femeie de casa nu-mi place munca dar din vina femeilor care vor sa fie independente si barbati curvari neseriosi sunt nevoita sa fiu si femeie si barbat.
Scuze nu caut aventuri vreau o relatie pe viata decat sa am parte de ''aventuri '' mai bine mor singura sau iau un robot ca sot.
Nu ma incanta treaba cu sa fac eu ca femeie primul pas. De ce au pretentii mult prea exagerate? Cum si voi doriti femei frumoase care sa arate bine asa si ele doresc un barbat frumos si LOIAL. Sa cam dus vremea cand babatu umbla paros ca maimuta si doar femeia se gatea. Acum daca nu e reciproc si nu primeste ce cauta i da papucii.
Pasul 1 nu i spune niciodată că l placi pasul doi ascunde te sub o piatră pasul 3 întreabă l dacă are Instagram sau ceva pasul 4 încearcă să nu te strofoci prea mult cu gândul la ăsta cu cât ești mai încordat cu atat e mai rau
HappynewCenusa întreabă: