Ti-am lasat un raspuns privind modul prin care se poate intarzia menstruatia cu ajutorul AC insa tot acolo ti-am amintit ca nu este indicata metoda. Cere sfatul unei farmaciste cu privire la folosirea si administrarea Vitaminei K si a Clorocalcinului care utilizate impreuna pot avea efect de intarziere a menstruatiei. Insa cel mai indicat ar fi sa folosesti OB-uri asa cum precizeaza urmatoarea domnisoara : ""Acesta este raspunsul la o intrebare identica cu a ta data de : PuiutZ Posted 04 July 2008 - 21:41 ID membru: 32, 556
Eu te-as sfatui sa porti tampon intern. eu locuiesc la mare si menstruatia nu m-a oprit macar o data sa nu intru in apa sau sa stau pe plaja [ asta de cand am "descoperit OB-uri ]. E faza ca tamponul retine in interior sangele si, chiar daca intra apa... nu iti curge pe langa dupa aia' poate doar putin. mi s-a intamplat si asta. dar repet. foarte foarte putin""
Nu mai bine iei vitamina k? din cate stiu iti trebuie prescriptie si pentru asta dar cred ca nu te da chiar asa peste cap(vorbind dpdv hormonal)