| suntofata a întrebat:

Cum pot avea fetele un orgasm? Cum pot fetele sa se excite?

Răspuns Câştigător
| Ahead a răspuns:

Fiecare femeie are nevoi diferite si de aceea, de multe ori, este mai bine sa ramanem la principiul de baza, care presupune sa o intrebi ce-i place. Totusi, este foarte clar ca stimularea orala nu trebuie sa lipseasca din arsenalul unui barbat care vrea sa excite o femeie.

Cum sa exciti o femeie facandu-i sex oral

Cand faci sex oral cu partenera ta, concentreaza-ti toata atentia pe miscarile limbii pentru a-i stimula clitorisul, labiile interioare si exterioare si intrarea in vagin. Nu te grabi. Linge-o cat vrea, pana ajunge la orgasm; va exploda de placerea oferita de limba ta obraznica.

Chiar inainte de orgasm, exact in momentul in care crezi ca o sa atinga orgasmul, prinde-i coapsele si literalmente cufunda-ti capul intre picioarele ei. Astfel, ea te va simti cu adevarat, iar orgasmul ei va fi mult mai intens. Chiar daca se misca, nu va putea scapa din stransoarea mainilor tale care cu siguranta o va conduce la un orgasm nebunesc.

Sursa www.despreseductie.ro

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti o fată dulce?

| suntofata explică (pentru CristiDinBucuresti):

Psihic sau fizic?

| IMC90 a răspuns:

Salut estiuntroll
eu cred ca nu pot
pa, pa!

| anonim1223 a răspuns:

Pai cand faci baie te intinzi in cada dai dusul la viteza maxxima adica sa nu curga normal sa curga cu jet apoi iti despici p***a lipesti dusul acolo astepti foarte putin si o sa simti un orgasm fara durere am incercat si crede-ma ma simt atat de bine incat ti se inmoaie picioarele si te gandesti la o fata care te linge acolo succeswinking

| Viorel_Gabriel_1993 a răspuns (pentru suntofata):

Eu cred ca esti o fetița mica!

| madyddd a răspuns (pentru Ahead):

Macar aici, ai specificat sursa laughing))))

| Ahead a răspuns (pentru madyddd):

Eu fac tot ce pot sa ajut oamenii sa le dau informatia direct daca nu stiu sa o caute.
Daca si tu stii sa faci acest lucru si poti ajuta nu vad de ce n-ai face asta
Hmm sau e mai usor sa razi de unu si de altu ca are dorinta de a ajuta.
De asta Romania, societatea si tot se duce in jos ca ne tragem in jos unu pe altu.
Te pup
Pa, pa

| costellodonatz a răspuns (pentru madyddd):

Pai nh... sa nu-l acuze cineva de plagiatrolling on the floor)

| athos01 a răspuns:

Te masturbezi prin stimularea clitorisului, daca vrei sa mai vb.da add la mrns_adrian

Întrebări similare