| Lupulalbastru a întrebat:

Cum pot convinge o fata sa facem sex?! Adica am o prietena de vreo 2 luni de zile, vorbim despre sex fara nici o inhibitie dar nu stiu de unde sa incep prin a-i spune ca vreau "ceva mai mult".

Răspuns Câştigător
| Cosmotel a răspuns:

Pai daca esti in locul potrivit in care esti sigur ca nu veti fi intrerupti de nimeni, incepeti sa va sarutati mai intens, ii dai bluza usor jos si de acolo cred ca te descurci. Daca-i spui direct hai sa ne f***m probabil o vei speria.

11 răspunsuri:
| JackWolfskin a răspuns:

Fi direct, ai putea sa i spui "as vrea sa facem sex " si vezi cum reactioneaza... bafta... funda!

| neutrino a răspuns:

Un lup stie mereu sa ia ceea ce are nevoie. Daca mai este si flamand si albastru nu-i poti sta in cale.

| Ghiti2011 a răspuns:

Asculta la mine chestiile de genu co iubesti mult si ca vrei sa faceti sex no sa tina mai mult o sa te traga in jos.Procedeaza astfel:Cand o sa fii singur acasa iti chemi prietena la tine no sa va intalniti vorbesti cu ea... nu stiu ce si o duci la tine in camera ii dai niste limbi te dai unpic mai nebun te intinzi cu ea pe pat asa linistitsi la un moment asa de distractie ii zici Hai sa ne f^^^m.Eu asa fac tot timpul eu cred ca o sa acepte mia ales daca incepeti sa vorbiti de sex cand sunteti in pat sa stati pe pat.

| tellmedontgiveup a răspuns:

Nu trebuie sa-i spui neaparat. Da-i de inteles si vezi cum reactioneaza, daca iti "raspunde". Du-o la tine acasa si vezi cum merge treaba.hee hee

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Anonim187 a răspuns:

Cat dureaza sa bagi p**A in ea? zi sa vina la tine acasa si de acolo merge treaba singura, sari pe ea laughing daca nu vrea sa faca sex cu tine o sa-ti zica

| KlaudyaPussy a răspuns (pentru Ghiti2011):

Asa faceti totii? laughing

| IonutRonaldo7 a răspuns (pentru KlaudyaPussy):

Ce din astea ai in tine laughing

| Parinescu_Alexandru_1993 a răspuns:

Uite care este problema daca tu vb cu prietena ta de sex, asta nu inseamna neaparat ca vrea sa faca dragoste repede! Multe fete fac asta ca sa isi pregateasca prietenul...sa stie ce va avea de facut. Dar o femeie cat de curva ar fi ea...niciodata sa nu fi directsadHai sa ne! Vrei sa ne? Sau vorbe din astea. Cel mai repede faci ceva cu sarutari apofundate! Si atunci daca iti dai seama cand sa cobori mai jos sau te opresti ca nu sti ce ai de facut!