anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot cuceri o fata care are prieten, dar care mi-a dat de inteles ca m-ar place? (baiat, 16 ani)

Răspuns Câştigător
| adytzzkiss a răspuns:

Pai...incearca sa intri mai tot timpul in vorba cu ea, sa o ajuti, gen...sa.i ridici cartile...iti spun eu ca te va considera cel putin dragut... daca ii vei acorda atentie...cunosc cazurihee hee

18 răspunsuri:
| pisoias29 a răspuns:

Sa fii mai bun ca prietenu ei si sa ii demonstrezi ca ii poti oferi mai multe, dar daca ea il iubeste slabe sanse happy

| ant1 a răspuns:

Cum o sa il lase pe ala pentru tine asa te ve lasa si pe tine

| Dianna a răspuns:

Nu mai fiti frate asa dramatici! Poate ca nu e c`va sau c`va in devenire cum spuneti!
Astea mai vin si de la sine. daca apare unu/una si iti pune capac.mai ales in perioada adolescentei, varsta asta de care toti spun ca e dificila.Si nu spuneti ca voi n`ati patit asa ca e imposibil.bine.daca aveti 11 ani cred si eu laughing. da altfel eu cred ca e imposibil macar o data`n viata sa nu fi patit asastraight face!

| κίllą a răspuns:

Aratai ca o placi cu adevarat...

| deejayra a răspuns:

Te duci la ea si ii spui:Tactu' e irakian? pentru ca tu esti o bombalaughing...mai sunt 215151351361361 de intrebari de genu... uita-te pe ele

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asteptand, trebuie sa dovedesti ca ai ceva in plus fata de celalt.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inainte de a crede ca te place iti pui intrebarea : Face lucrul ala sau ala daca nu ma placea? Poate sunteti doar prieteni nimic mai mult!

Demonstreaza'i ei ca esti cu mult mai inteligenta decat el, ca ai ceva in plus! Bafta happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baaa.aleia nu-i place de tine cum nu-i place de prietenul ei actual. ia ghiceste cei place? ia-o de vreo doua trei ori si las-o unui prieten. pana se dezmeticeste ia ajunge c.va.ca deja este.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Punete in locu lui, tie tziar fi pacut ca iubitasa flirteze cu altcineva? sau te intrebi. daca ea ridica coada ce vina am eu? ...nu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu trebuie sa te arati insistent...trebuie sa ii arati dragostea care o porti fata de ea...sa ii spui in fata tot ce ai pe suflet...bafta...in aceeasi dificultate ma gasesc si eu prietene! si ashea am facut...si...si a mers

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai daca ti-a dat de inteles ca te place este foarte clar CA TE PLACE dar este clar ca ea este la un impaswinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In viata vor fi multe fetescane de acestia daca ati place tare de ia arata ca esti ma bun decit el bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fratele meu daca are prieten nu mai insista asteapta sa se desparta si dupa aia ii dai vrajeala asa am facut eu si a mers daca stii ca il iubeste dar daca e cu el din interes pisate pe ea si mergi mai departe

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand fiii atent sa nu iti dea pretenu cu pumnu in **** TREBUIE SA AI SPERMA BUNA ""pentru sex"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar trebui sa o convingi sa nu stea pe langa ala! Mai ales daca e urat don't tell anyone

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa ai areti ca o iubesti si poate il va lasa pe ala tentru tine. Dar poate sa fie si genul "curvulice".

| Lucifer666 a răspuns:

Pai... daca are prieten, si ti-a dat de intelesc ca te place... dupa parerea mea nu merita sa o cucerest... fetele astea care are prieten si se uita dupa altii. dupa parerea mea sunt "curvulite" ...Parerea mea. Deci eu nu te-as sfatuii sa te bagi sa o cuceresti ...Acum nu stiu... poate e frumoasa ("buna") si tu vrei sa o cuceresti ...sau chiar ti la ea...Aici e decizia ta...gandeste-te ce bine ce vrei...

Hai bafta.

| CristianSP a răspuns:

Sfatul meu e asta! mai in scurt se intelege din scurt ca daca fata asta are prieten si se uita la altii... asta deacum e un fel de curvareala! (ma scuzi) cel mai bine cautati alta care e destinul tau, si sa gasesti o fata foarte buna in care sa ia incredere totala! si sa va respectati unul pe altul! la mine aproape e aceeasi problema dar gasesc metode cum sa o cuceresc. Fie, daca tie intr-adevar iti place si ea e o fata foarte buna... incearca sa fii cel mai bun prieten, sa o ajuti permanent cu sfaturi, iesiti impreuna la cinematograf fa-o ca ea sa aiba incredere in tine! si sa te iubeasca! si cind va fi cazul in cadrul intilnirii prinde momentul si sarut-o, gingas si simpatik!(asta o fac toti) Iti doresc mari succese, sper ca ti-am fost de folos!