| Galezu a întrebat:

Cum pot deveni nepasator? in sensul ca sa nu mai pun suflet la toate chestiile minore care le face prietena mea. de exemplu mi-a spus ca se culca si acum cand am vrut sa o sun are telefonul inchis. si m-am suparat. ajutati-ma cu niste sfaturi.

8 răspunsuri:
| BIS99 a răspuns:

laughing Poate încă dormea frate. Las-o să respire straight face

| Ana_4223 a răspuns:

1. nu cred ca aveai de ce sa te superi pe ea, poate si.a inchis telefonul fiindca era obosita si nu avea chef sa o deranjeze nimeni poate nu avea chef sa vorbeasca cu nimeni, ce si tu mai ai momente din astea, fiecare avem. 2.pai daca o iubesti pe prieetena ta este normal sa iti pese, te deranjeaza ca are telefonul inchis, dar nu este ceva anormal, sau poate i s.a descarcat in timp ce dormea, pune.te si tu in locul ei.
3. daca iubesti o persoana, mai ales pe prietena ta nu poti sa fii indiferent la ceea ce vi se intampla, ci doar sa fii un pic mai restrans cu reprosurile, fata de ea, cel putin asta ii demonstrezi ei

| Dariiiii a răspuns:

Nu ai de ce sa vrei sa devii nepasator, e bine ca iti pasa, dar nu mai fii asa de suparacioslaughing. Daca a zis ca se culca, inceamna ca dormea si telefonul. dormea si ellaughing. Glumesc, poate ii s-a descarcat telefonul sau l-a inchis pentru a dormi linistita. Nu ai de ce sa iti faci griji.happy

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Din moment ce ţi-a zis că se culcă, nu ai de ce să fi supărat. Poate încă doarme, sau poate a uitat să îl deschidă. Ăsta nu e motiv de supărare sau să devii mai nepăsător.

| Galezu explică (pentru Dariiiii):

Nu m-am suparat pe ea, nu intelegeti gresit happy! dar nici nu pot spune ca m-am suparat cu adevarat, doar vroiam sa stiu ca isi inchide telefonul happy!

| Dariiiii a răspuns (pentru Galezu):

Nu poate sa iti spuna absolut tot ce face, mai ales daca telefonul s-a descarcat, ea poate nu stai deci nu avea cum sa te anunte. Iar daca ea l-a inchis, probabil ii era foarte somn si prea lene sa te mai sune sa iti zica asta. :3

| Galezu explică (pentru Dariiiii):

Mersi.; o3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte posibil sa doarma si nu vrea sa fie deranjata...