Saracul baiat, de ce sa il enervezi? Te referi la faptul ca vrei sa il tachinezi? Dezbraca-te seducator in fata lui. Ofera-i anumite atingeri si sarutari mai senzuale si daca vezi ca ii plac, retrage-te, spune-i sa-si tina buzele lipite si saruta-l extrem de lent, senzual in timp ce il atingi pe picior sau ii atingi zona intima si spune-i ca are voie sa te sarute tocmai cand ii spui tu. Urca-te pe el, saruta-l pe gat foarte pasional in timp ce iti atingi extrem de excitant zona intima de a lui in asa fel incat sa-l innebuneasca miscarile tale, daca se urca el pe tine spune-i sa isi atinga penisul de clitorisul tau foarte indelungat, ideea este sa il faci sa te doreasca din ce in ce mai tare, nu sa il enervezi.
Acum am citit si cealalta intrebare si mi-am dat seama ca nu este deloc potrivit raspunsul meu anterior
Inainte de toate trebuie sa te sarute...Ti-am raspuns si la acea intrebare.
Pai, in primul rand trebuie sa ajungi cu el intr-o incapere (unde de preferabil sa fiti singuri/gangbang) acolo tu cu alta fata/baiat sa va jagajaga pana va i se umfla venele pe fata si are o infatisare de criminal si deja s-a dus dupa cutit sau lopata sau tarnacop sa va bata
Dai cu pumnul in oua pana chisa sange. O sa fie destul de nervos pe tine atunci