Draga mea, din punctul meu de vedere riscurile sunt destul de mari.Intr-adevar cica exista in farmacii pastile care opresc timp de cateva ore sangerarea! Insa poat aparea complicatii.Din punctul meu de vedere, ar trebui sa te abtii timp de cateva zile, ca sa fi sigura ca totul va fi ok si pe viitor!
Nu incerca sa opresti sangerarea. Poti face sex sub apa. Este recomandat sa faci sex in timpul menstruatiei, o femeie care face sex in timpul menstruatiei este mult mai sanatoasa decat una care nu face sex in acea perioada.
Nu există. Sfatul meu : Nu ţine contacte sexuale în perioada aceea, este riscul de a face infecţii!
Eu nu am auzit ca ar exista o metoda ca asta...si am ceva ani. poate is eu prost dar dupa mine sigur nu exista.si nu cred sa-ti fie asa de bine, dar depinde de la femeie la femeie.sunt care le plac si nu au probleme sau sunt cele jenate(de rusine)si de durere sau fara satisfactie si incomoditate.acum nu vad de ce iti doresti asta,poate doar pentru iubit ca nu are rabdare, pff c stiu eu, dar mai stiu ca sunt si anumite femei care atunci simt mai mult nevoia de a face sex...acum doar tu stii din ce categorie faci parte! dar metoda de intrerupt menstra nu cunosc! sorry ca m-am bagat! numai bine!
Rozette, crezi ca te-am uitat? :))
http://www.TPU.ro/......am-distrat
Acum va fi menage a trois in masina?:>
Pai la prima intrebare practic poti sa faci sex daca esti pe stop... anal.oral.este tot sex dupa studiile mele bft si la mai multe
partide