Nu trebuie, dragostea vine de la sine, aspectul fizic atrage, si te indragostesti de caracterul lui, daca iti place numai fizic, asta nu e dragoste, e placere... vizuala.
Baietilor le plac formele fetelot...asta in general si in marea parte..de fapt, toti baietii iubesc formele unei fete. A da, si sufletul
1-Maturitatea
2-Sa fie draguta si prezentabila
3-Sa iti fie mai mult decato iubita adica sa fie prietena ta sa poti sa faci si sa vb cu ea orice!
Este colegul meu de clasa, ne cunoastem de 7 ani, am fost buni prieteni si cand eram mai mici el ma placea.
Deci DA, stie foarte bine ca exist.
Ca fata să fie serioasă şi cu bun simţ. Băiatul vrea o fată care să ţină o relaţie serioasă, în rest totul vine de la sine.Acum depinde ce fel de baiat vrei să atragi. Dacă e un băiat care vrea să aibă o relaţie doar ca să se alfe în treabă, atunci nu are rost să îţi baţi capul.
Nu uita, fii tu însuţi!
Baftă!
Nu prea ai cum sa faci sa te placa cineva...Asta e una dintre chestiile care nu se mimeaza, vin de la sine
Sa il faci sa te placa e posibil, dar sa se indragosteasca, nu.Si oricum nici asta nu dureaza mult...
Cam naspa daca sunteti amandoi in aceeasi clasa, in aceeasi scoala, daca vrei sa fiti barfa tuturor nu ai decat, incearca sa-l provoci la invatatura, spune-i ca daca te v-a intrece la medie pe trimestrul asta v-a primii un pupic de la tine in ajunul sarbatorilor, stiti voi cum se face...sub ramureaua de vasc
Asa, si? Acum ai sa-mi raspunzi ca tu in clasa a 7'a iti vedeai de invatatura si bla bla bla, te crede cineva? Poti sa ma apostrofezi si sa-mi spui ca ai 107 ani si ca vrei respect, ma doare-n cot... Toate o cotiti cand vine vorba de asa ceva, eu ca nu, eu nu faceam asa ceva, eu asa? vaaai... minciuni sfruntate nu stiai cum sa ajungi mai repede acasa sa-ti vezi de fantezia ta sau, daca faci parte din generatia respectiva, sa-ti scrii in jurnal precum ca ala se uita cu pofta la corpul tau nu ma contrazice ca am sora mai mare decat mine cu 10 ani si stiu
Dar nu prea cred ca pot sa-i spun chestia asta, ar fi cam aiurea.Insa,pe 1 noiembrie se face discoteca, mergem cu totii la club, el a spus ca vine dar acum a zis ca nu mai are chef.Ce pot sa fac pentru a-l convinge sa vina?
Lasa-l mai, nu mai trage tu de el, daca nu vine sa fie sanatos! Baieti sunt destui, o sa vada mai tarziu ca a gresit neaceptandu-te ca amica
Buna,daca poti sa-mi dai niste sfaturi in continuare-uite ce mi s-a intamplat(legat de conversatia despre acel baiat), colega mea de banca nu mai poate veni la scoala din motive medicale decat dupa vacanta de iarna, asa ca diriga l-a mutat pe el in banca cu mine.Ai putea, te rog sa-mi spui despre ce as putea sa vorbesc cu el, cum sa ma comport etc?