| LittlePrincessi a întrebat:

Cum pot grabi menstuatia? Am auzit ca exista cateva metode. Mie mi-a venit miercuri si as vrea pana luni sa se termine. Ma ajuta cineva? :-s Ofer funda + voturi.

6 răspunsuri:
| Nikoooooooo a răspuns:

Am auzit ca daca faci dus cu apa rece se termina repede...happyApp nu stiu cat de eficienta este aceasta solutie...bafta!

| ascovit a răspuns:

Decat sa iei tot felul de prostii, iti propun sa faci multa miscare, astfel iti curge mai repede ( va fi mai abundent) insa se va termina mai repede. Eu asa fac si cu o zi doua sa il scurteze functioneaza, acum depinde si de ciclul tau menstrual normalbig grin
Mai cauta si tu pe google, gasesti metodebig grin

| ColaCola a răspuns (pentru Nikoooooooo):

Decat sa spui o prostie mai bine ai fi tacut.Stii ce e posibil sa se intample,sa faca o hemoragie foarte frumoasa, la fel cum se intampla de altfel cu apa fierbinte.
Nu ai cum sa opresti o menstra deja inceputa, atata cat are mucoasa uterina si sangele sa curga atat vor curge pana se termina.

| ColaCola a răspuns (pentru ascovit):

Nu la toata lumea merge metoda organismului tau, nu zice nimeni sa nu faci sport insa fortarea provoaca la fel ca mai sus cu apa rece, hemoragie happy. Cred ca ar trebui sa ne mai informam in legatura cu aparatul genital feminin.Atat cat este mucoasa uterina cu sange, atat curge.

| Nikoooooooo a răspuns (pentru ColaCola):

Pff ce desteapta te dai...eu am zis doar ca asa am auzit, si am zis clar ca nu am incercat ca sa vad daca merge sau daca este bine sau nu

| ColaCola a răspuns (pentru Nikoooooooo):

Pai daca nu ai incercat de ce pui pe altu sa incerce?