| SunsetTrance a întrebat:

Cum pot intalni si invata sa relationez corect cu femei mature?

Am 24 de ani, si cand ma stiu, am fost mult mai atras fizic si intelectual de doamne mature (40-50+) decat de generatia mea (18-25). Ma inteleg superb cu toate femeile cu cel putin 5-7 mai mari decat mine.

Personal, nu am aproape deloc experienta in relatii, ci doar 3-4 intalniri (date-uri) la activ.

Am multe dintre cunostintele teoretice in psihologie sau seductie, dar fara prea multa practica (am nitel anxietate sociala, ma mai fastacesc cand vorbesc cu oricine).

Mentionez ca ma inteleg frumos cu femeile de care sunt atras, deoarece am o cultura generala oarecum vasta, sunt calm, respectuos si intelegator. De asemenea, am inteles ca relatiile dintre femei mature si barbati mult mai tineri nu sunt chiar rare, este ceva simbiotic de multe ori.

Ma simt ca acasa in acest gen de interactiuni, eu insumi crescand aproape exclusiv intre astfel de persoane, si implicit maturizandu-ma fortat din multe anti-exemple.

Am nevoie de sugestii de locuri, modalitati in care sa scap de frica de abordare si chiar sa o fac (mai ales avand in vedere bariera noastra din Romania cu "dumneavoastra"), cum sa ii starnesc interesul si sa il mentin (stiu ca ele sunt mai usor de sedus pentru ca nu trebuie sa le "vrajesti"...ci doar sa fii tu, sincer si cu intentii transparente).

Ca sa nu mai spun de cum sa mentin o posibila viitoare relatie, desi nu am ajuns pana acolo pana acum big grin

Va multumesc anticipat

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Intra pe sentimente.ro și vezi ce mature agățați,și eu fac un experiment social în prezent,depinde de fiecare ființă ce vrea,ce îți dorește,trăim Intr o societate închisă cu gândire de evul mediu, eu spun sa experimentezi astfel înveți,nu fii obsedat, insistent, nu sta in una niciodată, sunt multe femei pe lumea asta, fii sincer

| Yaesmin a răspuns:

Îs eu adventistă.

| SunsetTrance explică (pentru Yaesmin):

Ce varsta ai, nu te supara? Poti sa imi dai mesaj in privat daca vrei