| LovعlyFeelings a întrebat:

Cum pot obtine ID`ul unui baiat?
Mi`e rusine sa-l iau de mana si sa-l intreb mai ales ca umbla cu gasca lui.
Sa pun o prietena sa il ia?batting eyelashes
Sau? big grin

Răspuns Câştigător
| Amy90 a răspuns:

Buna,

Cauta un moment cand este singur, trebuie sa fie macar o data, nu stiu cand merge la baietongue sau nu stiu in alta parte. Daca ti-e aiurea sa o faci mai bine iei la purecat cunostiintele si vezi care sunt comune si care te-ar putea ajuta. Succeswinking!

8 răspunsuri:
| Deeiutss a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie ca tine numai ca am fost cu o fata sal luam si imi era rusine de el si l-a intrebat fata daca "ne" da id lui si a zis ca nu... o sa incerc sa il salut mereu cand il vad si poate ne imprietenim si dupa aia o sa il cer. Sper ca ti-am fost de ajutor :*:*

| lastman024 a răspuns:

Lasand gasca laoparte. tie iti e rusine sa ii ceri id, dar atunci cum vei vb cu el? nu e frumos sa te ascunzi dupa o tastatura, daca vrei sa vorbesti cu el, te duci pur si simplu si ii spui sau il chemmi la un suc, ca nu e o moarte. succes

| Dee0tzaA a răspuns:

Daca ii stii hi5-ul poti afla Id-ul (nu mai stiu exact cum)dai o solicitare de prietenie, iar cand iti da accept primesti mail, in mail parca ii si Id-ul), sau daca nu are poti sa faci schimb de liste cu cineva care stii sigur ca il are.
Dar si daca stii ca prietena pe care vrei sa o pui sa ii ceara id-ul e de incredere... poti sa ii zici ei.

| Byby_6293 a răspuns:

Nu...in nici un caz prietenii, o sa-ti reprosheze ca u nu esti in stare sa faci rost d el sau nu ai tupeu si curaj sa faci asta. atragei atentia si fa in asa fel incat roata sa s intoarca si sa faca el rost d id tau. Trebuie sa ia rabdare:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamnelor, domnisoarelor si domnilor, daca iti place de un baiat mergi si ii spui asta, sau ii dai de inteles asta nu faci rost de id lui de messenger rolling on the floor)))))))))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-as ajuta asta incerc si eu sa fac nu stiu mi-e rusine...frate sa ne ajute cineva oricum succes:*

| incanuimomentu a răspuns:

Zu_zu191 este al meu, sa nu mai fie nevoie sal ceri laughing

| Monnicaa a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat asa ceva, parerea mea este sa te duci langa el cand il prinzi singur, sau cel mai sigur, fa rost de numarul lui de la un prieten de-alui si asa ii poti da mesaje, sa vorbiti prin mesaje si asa ajungi sa ii ceri si id-ul sau poate ti-l va cere el. :*