Si mai stiu ca este o intrebare stupida , dar pana acum am mai avut 2 " prietene ". Dar ele au insistat MULT mai mult!
Nu o intrebi asta, doar vorbesti cu ea si iti vei da seama dupa limbajul trupului ei daca te place.
Pai, poti sa-ti dai seama din compotamentul ei. Adica daca se poarta frumos cu tine, daca te ajuta, daca vorbeste frumos, daca incearca sa-ti atraga atentia. Sper ca te-am ajutat
1.cati ani aveti? invit-o in parc sau la film si tine-o de mana! imbratisati-va si spune-i ca te simti bine cu ea! sa nu o iei prea tare! sunt fata si stiu multe! fetelor nu le plac baietii care nu spun adevaru, fetele sunt destepte si isi dau seama cand un baiat o place..deci sfatu meu e asta...
Amandoi avem 13 ani ! Si sincer sa fiu, in celelalte 2 relatii ale mele, am invatat sa nu mint! Ca daca mint = cearta = nervi = despartire ! Nu stiu ce sa spun :-s... O sa incerc asta Luni! P.S. : Suntem in aceeasi clasa ) !
App, o sa incerc ceai spus u ! Si daca mere " trucu ", iti raman dator :X !
Cum sa raspunda fătuca la intrebarea aia cu "mă mai gândesc" Chestia asta o simţi. nu te gândeşti dacă placi pe cineva...try harder next time...
Ceee draaguutz! pai zambeste-i si tu la fel de frumos!
daca ea poate si tu poti! sa nu te simti descurajat de ea!
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: