Bine ca esti tu frumos! Eu am pus o intrebare. Nu am zis ca sunt frumoasa pamantului, am zis doar ca nu sunt chiar asa urata. Daca puteai sa ma ajuti bine, daca nu pa!
Depinde mult de ce fel de baieti vrei sa atragi:
1. Poti sa atragi baieti idioti : e simplu, faci sex cu ei
2. poti atrage baieti de treaba si draguti, dar aici ai nevoie de creier
Fii feminina, gingasa dar nu prea excesiv, fii mereu cu zambetul pe buze si comunicativa, prietenoasa, sociabila si prinde mai mult tupeu :*!
De asta nu atragi băieţi, pentru că eşti incapabilă să vorbeşti deschis cu ei, şi apelezi la un site. Trebuie să te învăţăm noi cum să deschizi pliscul şi să articulezi cuvintele?
Mi se pare destul de usor sa intri in mintea unui baiat. De multe ori..nu trebuie sa faci nimic, vin ei la tine. Bine inteles, depinde de persoana-fiecare are gusturi diferite. Poti vraji pe cineva doar cu o privire, sau un zambet. Un flirt poate intimida destul de usor. Mentine-te cu picioarele pe pamant, fii o persoana placuta, nu evita contactul vizual, nu uita sa faci complimente si incearca sa afli cat mai multe lucruri despre el. Nimanui nu-i plac persoanele negativiste sau arogante. Daca persoana de langa tine nu se arata interesata, nu insista..vei avea alte ocazii sa iti pui in valoare atuurile personale!
Cred ca indiferenta e destul de atragatoare, asta impreuna cu imbracamintea stramta si sexy.
Nu cred ca vorbitul e foarte esential la inceput, dar dupa ce prinde radachini trebuie sa fi capabila sa vorbesti orice cu el.
Pai, sa fi sincera cu ei, e cel mai important. Dupa, sa ii faci sa rada. Sa nu te comporti ca o pitipoanca, si sa fi simpatica