Nu trebuie sa incerci sa pari altcineva decat cel care esti,in timp fata va intelege ca porti o masca si poate fi atat de dezamagita incat sa se desparta de tine!
Asa ca,impune-ti sa fi cat mai firesc in preajma ei,cu emotiile si tot entuziasmul pe care il simti,nu vei avea de pierdut!
Initial,insa,invata sa observi,sa cauti in mimica si in gesturile ei,daca ii placi,daca macar te simpatizeaza putin.
Cu alte cuvinte,tatoneaza putin terenul inainte.
Gandeste-te,tu cand vezi pe cineva interesant,ce faci?
Il/o privesti,nu?
Te bucuri,zambesti,saluti,nu-i asa?
Ei,ea fiind fata,poate e mai timida,dar tot te va privi putin,se va citi bucuria in ochii ei,un zambet tot ii va lumina fata,asta incearca sa vezi.
Daca observi ca la aparitia ta ramane indiferenta si netulburata,daca prezenta ta nu ii provoaca nici cea mai mica neliniste sau schimbare pozitiva de dispozitie,las-o in pace,sunt semne clare ca te vei lovi de un refuz!
Daca iti zambeste cat de putin si-ti raspunde cat poate ea de dragut la salut,daca abia asteapta sa-i vorbesti ca sa-ti raspunda,esti pe drumul cel bun.
Ramai tu, fa o glumita, cauta sa-i aduci zambetul pe buze fara sa devii clown, fii politicos, fa-o sa se simta cea mai importanta din lume(din lumea ta!) si vei avea succes!
Mult noroc!
Fii tu insuti nu copia pe altii si daca o vrei fa-o sa se simta importanta surprinde-o intr-un mod placut si poate o sa o ai.bafta
Prietene totul depinde de tine fii tu insuti arata-i ca o placi nici o data nu e prea devreme sau prea tarziu daca ea e constienta ca tu vrei ceva serios de la ea te intelege vorbestei despre viitor cauta momente siropoase gen "iubita mea imi doresc sa am un viitor alaturi de tine" fii tu insuti cu ea nu trebuie sa fii intr-un anumit mod crede-ma asta merge la toti :*