| GaNgSty a întrebat:

Cum pot sa fac o fata cu care abia m-am cunoscut sa ii placa de mine?
Ma refer la "fii increzut si dur cu altii cand esti pe langa ea" sau "fii copilaros" sau bla bla...
Niste sfaturi de la cineva cu mai multa experienta big grin?
Cum sa vorebesc cu ea si cam cand ar fi momentul sa ii spun ca o plac? nimic nu este pierdut. O sa ma cunosc vara asta cu ea si mie deja imi place de ea tongue
Astept cat mai multe si dau funda si vot tuturor big grin
Sfaturi bune nu venite de la altii care nu au treaba...

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu trebuie sa incerci sa pari altcineva decat cel care esti,in timp fata va intelege ca porti o masca si poate fi atat de dezamagita incat sa se desparta de tine!
Asa ca,impune-ti sa fi cat mai firesc in preajma ei,cu emotiile si tot entuziasmul pe care il simti,nu vei avea de pierdut!
Initial,insa,invata sa observi,sa cauti in mimica si in gesturile ei,daca ii placi,daca macar te simpatizeaza putin.
Cu alte cuvinte,tatoneaza putin terenul inainte.
Gandeste-te,tu cand vezi pe cineva interesant,ce faci?
Il/o privesti,nu?
Te bucuri,zambesti,saluti,nu-i asa?
Ei,ea fiind fata,poate e mai timida,dar tot te va privi putin,se va citi bucuria in ochii ei,un zambet tot ii va lumina fata,asta incearca sa vezi.
Daca observi ca la aparitia ta ramane indiferenta si netulburata,daca prezenta ta nu ii provoaca nici cea mai mica neliniste sau schimbare pozitiva de dispozitie,las-o in pace,sunt semne clare ca te vei lovi de un refuz!
Daca iti zambeste cat de putin si-ti raspunde cat poate ea de dragut la salut,daca abia asteapta sa-i vorbesti ca sa-ti raspunda,esti pe drumul cel bun.
Ramai tu, fa o glumita, cauta sa-i aduci zambetul pe buze fara sa devii clown, fii politicos, fa-o sa se simta cea mai importanta din lume(din lumea ta!) si vei avea succes!
Mult noroc!happy

4 răspunsuri:
| Anolinguluss a răspuns:

Prietene totul depinde de tine fii tu insuti arata-i ca o placi nici o data nu e prea devreme sau prea tarziu daca ea e constienta ca tu vrei ceva serios de la ea te intelege vorbestei despre viitor cauta momente siropoase gen "iubita mea imi doresc sa am un viitor alaturi de tine" fii tu insuti cu ea nu trebuie sa fii intr-un anumit modwinking crede-ma asta merge la toti :*

| alinush21 a răspuns:

Fii tu insuti nu copia pe altii si daca o vrei fa-o sa se simta importanta surprinde-o intr-un mod placut si poate o sa o ai.bafta

| GaNgSty explică (pentru greece12):

Ce frumos ai spus, chiar la asta ma gandeam de multe ori dar credeam ca doar eu gandesc asa happy Mersi mult si ma bucur ca gandesc asa happy

greece12
| greece12 a răspuns (pentru GaNgSty):

Gandesti bine,nu te schimba deloc!
Cine te va iubi, o va face pentru ceea ce esti tu si numai tu, fiecare om e unic si irepetabil!
Iti doresc, cu adevarat, mult noroc si multa incredere in tine!