| geo_1909 a întrebat:

Cum pot sa fac sa visez o persoana?
raspunsul care functioneaza va primii funda!

Răspuns Câştigător
| MoreTime a răspuns:

Poti sa visezi o persoana/ un lucru daca vrei, eu am reusit dupa vreo 3 zile de cand am inceput sa "practic" o modalitate. Trebuie sa te gandesti zilnic la acea persoana, macar odata la 1 ora jumate, doua, iar seara sa adormi cu acea persoana in gand, cu imaginea ei, daca nu te descurci poti pune o poza pe telefon cu acea persoana si retine-i imaginea mental, cat de mult poti, pana adormi. Nu lasa nimic sa-ti distraga atentia, iar daca obisnuiesti sa te rogi zi asa inainte de culcare: "Doamne, te rog ajuta-mi sa vad ceea ce vreau sa vad si sa aud ceea ce vreau sa aud, invaluie-mi somnul numai cu vise despre X iar visele sa-mi fie mai reale decat realitatea, si trimite-mi toate simtamintele ca in viata pamanteasca, pentru a putea simti si-n somn, fericire, si tot ceea ce simt pentru acea persoana."
Daca este o persoana ce o urasti, renunta la a o visa pentru ca poate incepi sa visezi satanei sau mai stiu eu ce. Daca e o persoana pe care o iubesti vei putea simti si ceea ce simti de obicei pentru acea persoana dar vei simti mult mai accentuat.
Mult succes si astept sa-mi zici rezultate numai bune...

20 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

Esti obsedat de ea? pai simplu te gandesti la acea persoana, dar din cate vad eu nu o sa reusesti.

| Markus_4003 a răspuns:

Sa te gindesti destul de mult la ea adica inainte de somn. Pentru cind te gindesti destul de mult apui atunci ar sa o visezi. Dar mai este si aici alta chestie ca daca ea s e gidneste la tine apui atunci o visezi pe ea, dar pentru a o visa inainte de somn gandeste-te ft mult la ea.

| shtephie a răspuns:

Inainte sa te culci, sa te gandesti mult la ea happy

| Clever a răspuns:

Sa te gandesti la ea mereuhappy

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Dacă te gândeşti intens pe perioada zilei la acea persoană o vei visa! Baftă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te gandesti in permanenta la ea, mai ales inainte sa te culci.
Eu ma gandeam non-stop la unu si l'am visat 3 nopti la rand.laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te gandesti mereu la eawinkingsimplu: o visezi!

| Азбука a răspuns:

Nu este de-ajuns ca visezi la ea, vrei sa o mai si visezi? laughing

| MinnieHaha a răspuns:

Inainte sa adormi te gandesti ca faci ceva impreuna cu ea(ca te plimbi, ca alergi, sau altceva) Si din moment ce te gndesti intens la acest lucru, adormi cu gandul la ea, si asa o visezi (nu iti pot garanta ca o visezi toata noaptea(insa o scurta perioada, o vei avea in gand) La mine merge. Vezi si u!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine te-ai duce-n padurice!

| ralukutzza a răspuns:

Te gandesti la ea...

| evelin_1888 a răspuns:

Inainte sa te culci te uiti pe geam si nu te gandesti la nimic altceva decat la aceea persoanawinking

| george002 a răspuns:

Inainte sa adormi te gandesti la aceea persoana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine faci dragoste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cum vrei sa visezi acea persoana. Tu ii poti ordona subconstientului tau anumite chestii.Chiar si in somn avem anumite momente de luciditate, in care putem schimba ceva brusc, cred ca vi s`a intamplat tuturor.Intr`adevar, gandindu`te zilnic la acea persoana sunt sanse foarte mari sa o visezi, dar depinde foarte mult si cum te gandesti, cum iti imaginezi acea persoana.Chiar si cel mai mic sentiment negativ iti poate da totul peste cap, visand anumite ipostaze negative.Depinde doar de persoana respectiva, de ceea ce inseamna pentru tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai fratilor va ganditi la persoana aia cand va culcati si gata! mare branza!/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul este complet involuntar. Nu ii putem ordona subconstientului ce sa faca pe durata celor 3-4 vise din nopate. Primul vis dureaza cateva minute, al 2-lea vis(peste o ora) dureaza ceva mai mult, iar al 3-lea vis(ultimul de obicei) dureaza 30-40 minute. Vreau sa punctez ca nu ne putem alege noi visrul, pus si simplu este total involuntar. Toti visam dar marea majoritate nu isi aminterste ce a visat. Pentru vise mai lungi trebuie sa bem un pahar cu lapte, sa mancam cascaval/branza inainte de culcare cat si vitamina B6.

| Iosim_Nela_1974 a răspuns:

Cum pot visa o persoana

| Alllessii a răspuns:

Înainte de culcare uitete la o poză cu acea persoană şi... gata.

| Alllessii a răspuns (pentru MoreTime):

Chiar functioneaza! ♡♡

Întrebări similare