| Îngheţatăăă a întrebat:

Cum pot sa fac un baiat cu doi ani mai mare decat mine sa se indragosteasca de mine?
Dar, sunt urata: http://www.facebook.com/....../photo.php

Răspuns Câştigător
| liz23 a răspuns:

Cum arati.nu trebuie sa arati tuturor.Nu poti face pe cineva sa se indragosteasca de tine,sentimentele nu se pot controla,sunt sau nu sunt. Daca am putea decide de cine sa ne indragostim, poate ar fi bine, dar nu este posibil.Trebuie sa inveti ceva foarte important, inainte sa ceri cuiva sa te iubesca, mai intai trebuie sa te iubesti tu pe tine.Frumusetea unei persoane tine de ochii celui care o poate vedea, nu tine de fizic in totalitate.Degeaba exteriorul e de papusa daca interiorul e gol. Sper sa intelegi ce vreau sa spun.Tu fi mereu.tu insuti, cu bune si rele, ai rabdare sa cunosti pe cineva care sa se indragosteasca de tine asa cum esti si tu de el asa cum e.Sincer asteptand vei gasi cel mai frumos sentiment pe lume...atunci vei fi fericita.

19 răspunsuri:
| EuSuntInna a răspuns:

Ce urata esti omfg hidoasa oribila!

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Da ai dreptate esti urata si daca baiatu este frumos sorry nu ai sanse happy

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Mama meaI don't want to see ce hidoasa esti fata scuze dar nu ai ce cauta pe TPU nimeni nu este perfect/a dar nici ca tineI don't want to see

| CostyMe a răspuns (pentru Deeaaaaaaaaaaaa):

Ce nume are la profil k vreau sa o vad si eu

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru CostyMe):

Cine eu sau aia?

| CostyMe a răspuns (pentru Deeaaaaaaaaaaaa):

Si aia si uhee hee

| CostyMe a răspuns:

Ok k asa zici ca pagina nu e disponibila

| AlexKiddu a răspuns:

Nu stiu puneti pe fata o poza cu Britney Spears

| liz23 a răspuns:

Cand cineva iti cere un sfat,o parere, nu trebuie sa fi rea.tu o vezi urata si poate cineva in viata asta te va vedea pe tine asa.Ea a scris ce a simtit, nu trebuie judecata pentru asta.O sa vezi cu timpul cat de usor este sa pui eticheta cuiva fara sa cunosti si cat te va deranja si pe tine acest lucru.

| Îngheţatăăă explică:

E fbk lu sora mea
Lasati`o mahx-(

| Îngheţatăăă explică:

Ls`o k uh esti frmoasa tarex_x urata ca moartea

| CostyMe a răspuns (pentru Îngheţatăăă):

Fata tu nu vorbesti asa cu ea... vezi k poate ti-o iei

| liz23 a răspuns:

Tu ai rautatea varstei, care la un moment dat o sa realizezi ca nu e frumos si nici de bun simt sa reactionezi cum ai facut-o tu

| AlleyChann a răspuns:

Tăceţi măh urâtele piz.dii mele, cu rahaturile astea de comentarii.
Iar pentru a-ţi răspunde la întrebarea vieţii * frumoas-o *, ne căcăm pe frumuseţea ta, pe facebook-ul tău si pe anii lu ăla, şi daca vrei să se îndrăgostească aşa unu doi, antreaneză-ţi botu * ăla frumos * şi fă-i o ****.

| n1k1 a răspuns:

Mai cum puteți fi atat de rai:O e o fata care nu știe sa se aranjeze dar asta nu înseamnă că e urata, puneți-vă și voi puțin în locul ei, gândiți-vă că unu dintre voi poate fi ca și ea, și în loc sa fiți înjosiți ați aștepta să primiți o incurajare. Cu puțin ajutor ar putea arata bine, dacă v-ar pune cineva judecatorii ar fi bai. Iar TPU nu cred kcă ii pentru a critica sau injosi pe unii ci pentru a da sfaturi

| AlleyChann a răspuns:

Făi * biank * uşor. Uşor că mi-e că tot tu o iei în gură. Taci acolo liniştită.
În caz că vrei să te anunţ, poza de la avatarul meu, e cu curu meu, nu cu * moaca mea * / asta doar dacă la tine nu e invers, şi e, dar tac / iar... facebook nu am drăguţa mea, e cea mai mare ratare a planetei. big grin Şi în morţii cui vorbeşti tu făi piz. dulică?

Răspuns utilizator avertizat
| Corinnààà a răspuns:

Draguta, nu le baga in seama happy Au deraiat de tot de la subiect. Orice om este frumos. Se completeaza exterior+interior. Mai intai trebuie sa iti faci o parere mai buna despre tine. Sa fie a ta, nimeni sa nu o stie, este secretul tau cu persoana ta(parere pozitiva, poate sa fie si lauda nu conteaza, dar sa fie pozitiva). Chiar daca acest baiat acum nu se va uita la tine nu este sfarsitul lumii scumpa mea :*. Mai sunt milioane de baieti in lume. Unul este pentru tine, te asigur. Sper ca te-am ajutat! Iti urez mult noroc :*

| vipande11 a răspuns:

BiiiAnKa urasc genul tau de oameni cum se pare ca mai sunt aici, de fapt lumea e plina de oameni ca voi, care nu le pasa de ceilalti de simt ci doar de ei si vb dea p^^a si ranesc pe alti fara sa le pese. Punete uh in aceeasi situatie. Deci fata asta cauta ajutor si in TPU asta ar trebui sa gaseasca nu bataie de joc si jigniri pentru ca nu a gresith la nime cu nimica. Sper sa patiti si voi ceva asemanator sa vedeti ce "placut" este sa iti bata cineva joc de tine si sa te jigneasca. Sunteti niste RASISTI toti.