Nu poti face pe cineva sa te iubeasca. Cel mult ii poti atrage atentia si poti sa intri in cercul sau de prieteni, sa afli ce ii place si apoi sa incerci sa capeti acele calitati.
Nu ii atragi atentia numai prin haine si prin felul cum arati. Incearca in primul rand sa legi o relatie de prietenie. Sa sti ca desi asa pare baietii nu se uita doar la trupul ueni fete si la ce haine are pe ea(evident are si asta o contributie) dar mai intai trebuie sa vada si el ca are cu cine discuta, ca nu o sa stea sa te adimre fara sa vorbiti nimic nu?
Sa fii intelegatoare cu el, ca daca e intelegere intr-o relatie intotdeauna aceea relatie va fi de lunga durata; a nu trebuie neaparat sa fii inbracata super ca sa te placa un baiat ci trebuie sa fii sincera cu el si sa va spuneti ce aveti de spus cand trebuie si nu mai tarziu ca totul sa iasa bine si toata lumea sa fie fericita
Iti urez succes in viata dar nu in ultimul timp in dragoste!
p. s:Nicu
Poate chiar nu-i place de tine.si tu vrei sa te iubeaska? poate are iubita sau poate e gay sau poate intr-adevar nu-i place karakteru tau ...sunt multe...auzi la tine. nici macar nu formati un cuplu.
Si eu is innebunniiiattaa de un baiat sunt cu el in clasa stam la vreo 100 de m unul de altu si pana acuk am avut o relatzie de prietenie ( are prietena) da eu ink nu stiam si i-am zis ca il plac mult si de atunci ma evita nu ma mai suna de loc pana amuh in fiecare zi vb cu el acum nu mai stiu ce sa fac macar prieteni sa fim
sunt aceeasi persoana care am sc ca imi place un baiat tare mult dar sunt odara prietena cu el... ma rog mai vreau sa completez... cand mergem undeva in grup de obicei merg impreuna cu el si toti zic ca suntem cuplu serii si din astea si el se supy tare
Si eu sunt in aceeasi situatzie el are prietena dar pana acum eram cei mai buni prieteni pana cand inteligenta de mine eu zis ca il plac tare tare si acum nu mai vb cu mine pana amuh ma suna in fiecare zi acum cand il plac si mai tare el nici prieten nu imi e
Pfff... da ce sa zic sunt int-o situatie exact la fel iar el pff e un prost si jumatate ce sa zic las' ca trece cumva si iubirea asta daca chiar vrei sa incerci ceva apropiete de el dar sa nu isi dea seama ca il placi; x
Poi in primul rand, chiar daca esti inebunita dupa el, nu-i arata asta. Incearca sa legi o prietenie foarte buna ( el te va considera ca o sora). Ingelegel, da`i sfaturi. Crede-ma asata functioneaza . Totul e sa-i fii ca o sora, apoi totul va merge de la sine. La mine a mers. A parasit-o pe prietena lui si a venit la mine . A da, fii pic indiferenta pe-acolo . O sa-l atraga
Mie nu mi-a apărut emoticonul calumea. TPU mă urăşte.
Da, iubire, ştiu. Sărutul ăla lipicios o fost decisiv pentru rezolvarea problemei cu (,) cuplul serii.
bernaaaaa întreabă: