| AliceHappyGirl a întrebat:

Cum pot sa "imblanzesc" un baiat rau? happy

Răspuns Câştigător
| SweetLikeaLemon a răspuns:

@Aketh pentru ca baietii rai de obicei sunt si foarte incapatanati, o tin doar pe a lor, etc.

@AliceHappyGirl Un baiat rau, il "imblanzesti" atunci cand il seduci. Iar atunci cand iubeste, e dispus sa mai lase de la el sau sa isi arate si partea sensibila si adorabila din el.

10 răspunsuri:
| Muppet a răspuns:

Bate-l

| Buttercup30 a răspuns:

Daca faci pe indiferenta merge, din propie experienta big grin

| ema69 a răspuns:

Hmmm...cred ca mai repede te transforma el pe tine intr-o fata rea decat sa-l imblanzesti tu pe el.

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Pai ia un bici si un scaun si il imblanzesti ca pe lei adica i bati pana nu mai pot

| Vali87 a răspuns:

Sa-l calaresti! tongue A fost o gluma sper ca nu te superitongue

| St3fY_3193 a răspuns:

Aooleuurolling on the floor adica? Vrei sa zici ca se da la altelehappy sau ce vrei sa zicibig grin ca sa intelegem ca poate te putem ajuta:X

| Daysee a răspuns:

Sa imblanzesti?thinking pai daca` te referi ca` sa fii cu el trebuie`e sa c0municati eu stiu thinkingthinking gaseste subiekte de diskutie big grin. Daca` nu merge nici asa incerci sa faci asa fel incat sa te p0ata intreba el ceva si apoi p0rniti o diskutie aa da si sa nu uiti trebuie sa gasesti lucruri pe care` le aveti in c0mun happy.Si cu faza ca` e un ''baiat rau'' p0i.fiecare are o latura mai sensibila sh` trebuie`e sa 0 gasesti daca` nu incearca sa fii sh` th` o ''fata rea'' rolling on the floor.Mno eu acum altceva` nu prea mai am ce sa iti zic in m0mentu` astarolling on the floorlaughing thinking Funda PlZz?puppy dog eyespuppy dog eyes laughing

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Oral se numeste happy

| Heng a răspuns:

Nu prea inteleg ce vrei sa spui.II faci pe plac, ii cumperi de toate, glumesti etc.

| alice_6172 a răspuns:

In caz ca afli anunta'ma si pe mine te rog laughing:*