@Aketh pentru ca baietii rai de obicei sunt si foarte incapatanati, o tin doar pe a lor, etc.
@AliceHappyGirl Un baiat rau, il "imblanzesti" atunci cand il seduci. Iar atunci cand iubeste, e dispus sa mai lase de la el sau sa isi arate si partea sensibila si adorabila din el.
Hmmm...cred ca mai repede te transforma el pe tine intr-o fata rea decat sa-l imblanzesti tu pe el.
Pai ia un bici si un scaun si il imblanzesti ca pe lei adica i bati pana nu mai pot
Aooleuu adica? Vrei sa zici ca se da la altele sau ce vrei sa zici ca sa intelegem ca poate te putem ajuta:X
Sa imblanzesti? pai daca` te referi ca` sa fii cu el trebuie`e sa c0municati eu stiu gaseste subiekte de diskutie . Daca` nu merge nici asa incerci sa faci asa fel incat sa te p0ata intreba el ceva si apoi p0rniti o diskutie aa da si sa nu uiti trebuie sa gasesti lucruri pe care` le aveti in c0mun .Si cu faza ca` e un ''baiat rau'' p0i.fiecare are o latura mai sensibila sh` trebuie`e sa 0 gasesti daca` nu incearca sa fii sh` th` o ''fata rea'' .Mno eu acum altceva` nu prea mai am ce sa iti zic in m0mentu` asta Funda PlZz?
Nu prea inteleg ce vrei sa spui.II faci pe plac, ii cumperi de toate, glumesti etc.