Sa-ti zic un mic secret.
Am 12 ani si primul sarut l-am avut cu vreo o luna in urma.
Sati zic ca nu poti sa inveti sa saruti.
Totul vine de la sine.
Nu iti trebuie nici o tactica pentru un sarut...totul vine de la sine...si nu iti face probleme ca la varsta ta nu e o rusine faptul ca nu ai avut nici o prietena!
Mda si eu cu o fata de 12 ani si eu am 11 ani ea nu ma place dar vreau sa fiu cu ea e cea mai frumoasa din scoala are MISS PE SCOALA! o vreau e ceea mai tare vrea sa ma sarut cu ea!
Eu am 12 ani, ma sarut cu o fata pe nume Sorana si nu imi spune nimic...
Exemplul 1:
Mie imi place uneori sa fortez putin sarutul ca sa arat intentia… si ca e ca mine… si apoi a doua oara va fi mult mai usor… chiar si aseara… incercam sa sarut o tipa… si ea radea mereu si mereu se distra la greu… i se pusese pata ca nu se lasa sarutata la prima intalnire… dar zambea si era a naiba de fericita ca se simtea dorita… in sfarsit cineva care isi ia ce doreste si nu asteapta sa decida mereu ea… nu o intreaba ‘vrei sa … ‘ bla bla…
Daca vrei semne de sarut desi nu e prea bine sa stai dupa semne ci sa le provoci tu…
mangaie-i parul, uita-te la buzele ei cand vorbesti cu ea… fa rapport(of course!)… fa un intr-o… "ce gat sexy ai" si sarut-o frumos acolo… eu mai fac mici pupici protectivi, fie pe frunte, fie pe obraz tandru… inainte de kclose… toate astea si o apropiere usor usor intre voi 2 … duc natural la sarut "… try it si kill me if it doesn’t work!
Sorin
Exemplul 2:
Pur si simplu cand simti ca tipa are cat de cat incredere in tine. te uiti frumos in ochii ei. nu zici nimic. o intorci finutz catre tine. si te apropii incet. atat…simplu
Este foarte simplu sa saruti totul vine de la sine primul meu sarut a fost la 13 ani asa am inceput si eu eram timid si stateam cu steres ca daca nu fac ceva bine pana m-am intalnit cu prietena fata in fata m-am lasat purtat de val si asta a fost tot vafta incearca poate merge dar nu te duce la ea diregt cum ai vazut fata ii bagi limba in gura
Este foarte simplu. Primul meus arut a fost la 13 ani. Desi am stat cu stres ca nah poate nu fac ceva bine pana in momentul cand am stat fata in fata cu prietena mea dupa aceea m-am lasat purtat de val si totu a mers cum trebuie Succes!
Eo am 13 ani si mam sarutat de cateva ori cu prietena mea... :d ...si asa-i totul vine de la sine ...incerci sa te dai la ea... cel putin la mine asa merge