Fa-i ochi dulci,linguseste-l gen(ce bine arati azi,ce gusturi bune la imbracaminte are), gadila-i orgoliu, cand sunteti singuri atinge-l cu mana din,, greseala,, usor sitandru dar nu insista daca se indeparteaza.Dar in general fetele nu se dau la baieti
Pai vorbeste cu el... Si spune-i ca il placi, stai cu el si d-astea. Nu vreau sa te supar sau sa te influentez dar parerea mea este ca baiatul face primul pas
PS; nu esti obligata sa faci ce spun eu
Daca te place se da el la tine stai linistita. daca nu inseamna ca nu esti pe gustul sau
Te duci la el si zici,, i am sexy and you now it''sau atunci cand vb cu el tot pui mana pe el si ii zambesti.Si daca are creier se prinde
Razi la glumele lui
Spune-i ca iti place tricoul, șapcă, tenesi etc lui
Vorbește cu el despre lucruri care il interesează (deci trebuie sa afli ce ii place)
Cand trece pe langa tine zambeste-i frumos
Ar fi in regula sa-l lasi pe el sa se dea la tine, iar daca el te placea te remarca pana acuma. Dar, daca vrei sa il abordezi tu, dupa parerea mea ar trebui sa-l privesti insistent si profund, sa zambesti in prezenta lui si sa incerci sa gasesti subiecte de vorba cu el comune. Poate va gasiti vreun prieten/a comun/a care te poate ajuta. Succes!
Sincer...daca face ea primul pas nu cred ca s-ar supara nimeni
Erika:) întreabă: