| MachesAdi a întrebat:

Cum pot sa-mi gasesc o prietena? Nu vreau pe mediul online.

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai pus întrebarea asta înseamnă că nu ai personalitate, ești beta, deci nu cred ca o sa impresionezi neavând abilități sociale.

| MachesAdi explică (pentru anonim_4396):

Problema la mine e ca sunt timid. Te inseli cu personalitatea si Beta. Eu nu am pe nimeni ca sef/stapan si nu urmez pe nimeni. Fac ce simt ca e corect. Daca ai fi citit atent ai fi vazut ca nu-mi place socializarea in mediul online ceea ce inseamna, daca ai fi avut un pic de imaginatie, dorinta de a infrange timiditatea. Am avut rezultate doar ca nu in totalitate reusite ( de la A la Z ).

| meli120 a răspuns (pentru anonim_4396):

Plin de oameni care cred in alfa si beta pe aici. happy

| meli120 a răspuns (pentru MachesAdi):

Sincer nu trebuie sa te justifici in fata nimanui, fiecare persoane are voie sa ii placa ceva sau nu.
Plus nu se citesc personalitati in online.

| meli120 a răspuns (pentru meli120):

Persoana*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru meli120):

winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

IRL - In real life.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru MachesAdi):

Eu zic sa îți dai viata sa nu mai fi timid, fetele fug de băieții timizi. Fa sa schimbi acest lucru cumva, mergi la sala, fa box, sport de contact, umbla cu băieți smecheri nu cu fraieri, oameni de la care ce ai ce învață și o sa te schimbi incet încet.

| Violleta2022 a răspuns:

Iesind afara din casa, pe la magazine, la scoala, la film, la cafenea, la aprozar, la piata, in statia de autobuz, prin parc samd.

| MachesAdi explică:

In primul rand Topicul fete e unul destul de complex
In al doilea rand Eu nu am pretins ce nu sunt spre deosebire de tine care ai dificultati cu chestii banale, cum ar fi alegerea unui suc...
In al 3-lea rand. Ti am vazut intrebarile Asa ca nu te mai da "zmeu" ca nu tine vrajeala Daca era sa ma dau vreun "atotstiutor" sau ceva de genul intelegeam afirmatia ta Plus ca sincer sa fiu Nu vreau parerea ta mai ales ca ipocrizia e destul de mare in ziua de azi pe o platforma unde fiecare e liber sa raspunda la intrebari pe "TPU"

Noroc cu babele din orasul tau laughing Ti am dat si reply la intrebare daca crezi ca blufez happy

| MachesAdi explică (pentru meli120):

Aia stiu Ma amuza cand oamenii cred ca daca vorbesc cu cineva sau daca incerc sa ii dau mai detaliat cauza unei probleme se interpreteaza gresit sau de alta speta. E ca si cum ai merge la doctor iti vorbeste de durerea ta de masea dupa instinctiv ii zici ceva incat sa ii usurezi treaba. In cazul de fata dansul care se crede psiholog laughing aparent, are si el probleme cu fetele doar ca e las sa recunoasca Nu ca am ceva contra cuiva doar ca nu ar mai fii fost aici daca era sa fie vreun "Casanova" sau ceva de genul.

| MachesAdi explică (pentru meli120):

S+a trezit beta-ul din el laughing

| Mayhem666 a răspuns (pentru anonim_4396):

Te rog nu-mi spune ca esti unu din aia care folosesc litere din alfabetul grecesc ca sa descrie nivelul de "barbatie" al cuiva. E penibil.

| Mayhem666 a răspuns:

Nu poti pur si simplu sa o "gasesti". Nu e ca si cum cauti pokemoni pe care sa ii prinzi.

| MachesAdi explică (pentru Mayhem666):

Buna asta laughing Prin "gasit" eu caut cel mai des pe net din pricina timpului scurt si selectez foarte munutios.

Mama de erau pokemoni ar fi fost mult mai usor :/ p.s. mi-a placut mult desenul

| meli120 a răspuns (pentru MachesAdi):

Nu stiu de ce ai cere in mod serios sfaturi pe aici. rolling on the floor)