Evident ca e mult mai usor de spus, nu spun ca ar fi floare la ureche. Spun doar ca trebuie sa realizezi ca nu ai nimic de pierdut si daca iti doresti ceva (pe cineva, in cazul nostru) iti iei inima in dinti si faci pasii necesari. Nu o sa te manance nimeni daca inviti un baiat in oras. Nici nu trebuie sa-l inviti, trebuie doar sa intrati in vorba, sa-i dai de inteles ca il placi.
Ai grija cu pretentiile, oamenii prea pretentiosi sunt cel mai des dezamagiti si de multe ori sfarsesc singuri
Bafta.
Seducatori .Incearca sa fi mai relaxata si mai calma. Daca un Baiat care ti se pare Oki vrea sa te cunoasca mai Biine arata-te Interesata. Poate ca ai anumite standarde si nu e Indicat sa astepti doar Bunaciuni sa te curteze, mai iesi si cu Baieti Normali. Daca te Invita undeva, mai vb si tu cu el sa ii aduci aminte, sa ii arati ca esti interesata. Daca el iti spune cuvinte dulci incearca sa faci si tu acolo cateva dulcegarii la Adresa Lui.Fi mai Interesata de O RElatie.
In general femeia nu trebuie sa faca nimic, doar sa fie frumoasa. iar o femeie cand isi doreste, poate sa fie frumoasa. asa ca pune tinta pe un baiat, si amuza-te cum incearca el sa te cucereasca, si cand crezi ca sa chinuit suficient, treci la nivelul urmator cu el
Pentru ca se ofera mai rapid de aia obtin cea ce vor, ce baiat ar refuza una care vrea sex nici unul clar mai ales ca in timp descopera ca fetele vor numa frumosi si cand descopera asta accepta si merg mai departe dar cu o invatatura si da sansa si la alea
Draga si scumpa mea, sa o dam foarte drept acum. Inteleg problema ta si e foarte usor de rezolvat. Fii ce are el nevoie. Adica fii seducatoare si dai cate putin din nimicdaca intelgi ce vreau sa spun. O femeie ajunge sa fie seducatoare dupa varsta de 30 de ani si aceea se poate numi femeie in adevaratul sens al cuvantului. Fii seducatoare si putinaprinsa, artai ca il doresti dar foarte subtil si fal si pe el sa te doreasca. Este discutabila aceasta tema.
Puteai sa faci tu asta inainte de a lasa un asemenea raspuns dar nu ma astept. unde nu e nici dumnezeu nu cere
Pai ce fac uratele si mutantele este sa-si doreasca ceva si apoi sa faca totul ca sa il obtina. Pe cand mironesitele, asteapta sa li se astearna lumea la picioare fara ca ele sa miste un deget. Ce trebuie sa faci? Sa nu mai fi mironosita, atat. Iti place un tip, intri in vorba cu el, incerci sa il cunosti mai bine si (asta va parea strigator la cer pentru o mironosita asa ca tine un calus in gura ca sa nu iti inghiti limba) poate chiar sa il inviti undeva. Poti astepta toata viata sa fii fericita sau poti face tu primul pas si sa incerci sa obtii fericirea. Cu mentalitatea asta "eu nu fac nimic, totusi, de ce nu e lumea poneiul meu?" nu stiu deca vei obtine ce iti doresti de la viata.
Ha ha.bine zis! mersi de raspuns da problema e ca totul pare asa simplu iar cand vreau sa actionez ma blochez.nu sunt mironosita.dar am pretentii)mari de tot
:p
In primul rand, tin sa te urechez si sa te cert, ca e foarte urat sa vorbesti asa despre altele.
Apoi, de unde stii ca un tip nu da nici doi bani pe tine? Poate ca ii place mult de tine, dar este mai timid, se teme ca esti prea frumoasa pentru el si ca il vei refuza? Asa patesc fetele frumoase, la toti baietii li se scurg ochii dupa ele, dar numai golanii tupesiti au curajul sa le intrebe de sanatate. Si atunci "uratele si mutantele" pot sa faca ce vor, in timp ce tu te coci si te framanti de ce ala nu te vrea...
Ciuda!
Probabil este e vina atitudinea ta sa stii ca aspectul fizic nu este tot ceea ce conteaza intr-o relatie si nimanui nu-i place o persoana care renunta imediat cum da de un obstacol. Cand vrei sa obtii ceva lupti pentru acel lucru prin toate mijlocele posibile(asta daca chiar ti-l doresti).
Serios doar sa fie frumoasa?!? Sa inteleg ca nu te-ar deranja daca ai avea o iubita frumoasa foc dar care nu ar fi in stare sa lege doua cuvinte?
Imi doresc chiar foarte mult, dar nu pot sa intind coarda la nesfarsit..mai bine rup legatura si sper sa sufar mai putin.problema este ca eu m-am lasat foarte usor la el de la inceput si probabil ca asta a fost si cauza suferintei mele de azi.ce sa ac.life goes on
Cathy_1290 întreabă: